tiistai 24. heinäkuuta 2012

Nyörimys

Eiliseen päiväämme mahtui kirppistelyä, kauppareissaamista ja leffailtaa. Meidän perheessämme tosin elokuvaelämyksiä nautiskellaan lähes joka päivä, mistä onkin tullut ennemminkin sääntö kuin poikkeus. Huomiseen ohjelmistoon tuli leppoisien löhöpäivän sijalle muutosta, nimittäin kakun leivontaa 11-vuotta täyttävälle pikkusiskolle sekä pitkän ajan jälkeistä ystävän näkemistä yksien merkeissä. :---)

Eilisen päivän asun paita on suhteellisen uusi, kirppikseltä hankittu erikoisen näköinen löytö. Taitaa olla henkkamaukan alkuperää, mutta malliltaan niin omituinen, että pääsi pienen hintansa vuoksi omaan ostoskoriini saakka. 8) Päällä kolttu tuntuu sitäkin oudommalta, eikä sovellu paljastavan "napapaita" ominaisuutensa vuoksi kyllä ollenkaan matalimmien housujen tai hameiden kaveriksi. :----D Etunyöritys on muutenkin sen verran vähän peittävä, että soveltuisi luultavasti paremmin tanssitytön päälle, tangon ympärille pyörittäväksi. XD Nohh, kerrankos sitä vähän irstailtiin ihmisten ilmoilla..... Ei näyttänyt ehkä ihan niin härskiltä yksinkertaiseen mustaan alaosaan yhdistettynä. :'3 Hamekin on tullut luokseni tismalleen saman kaavan kautta, mutta iältään on vain hieman vanhempi.

Kissien tikkien poisto sujui muuten tänään hyvin! Haavat ovat parantuneet erinomaisesti, ja turvotus on normaaleissa mitoissa. :3 Eipä siis hätiä mitiä.<3 

Nyt kauppaan kakkuainesostoksille! Ciao! ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti