maanantai 15. lokakuuta 2012

Daily Races

Pikapäivitystä tässä, moi! Yhden päivän pituinen viikonloppuvapaani hurahti jo huomaamattani lauantaina. Työntäytteisen viikon vuoksi en todellakaan jaksanut tehdä juuri muuta kuin levätä ja suorittaa muutama pakollinen kauppareissu. Ihana vapaapäivän ilta synkkeni kuitenkin kävellessämme kaupalta kotiin kun huomasin Mikon polkupyörän olevan kaatunut. "Onkohan toi sun pyöräs jotenki kaadettu, kun siitä näkyy vaan yksi rengas?..." Noh, todellisuudassa muuta ei sitten ollutkaan jäljellä

Mikon 700 euron urheilupyörästä oli jäljellä vain takapyörä ja ikuinen U-lukko, jonka oli alustavasti tarkoitus taata fillarin turvallisuuden. -___-' Joku etevä varas oli näemmä katsellut kohdettaan etukäteen ja iski kiinni meidän lähdettyä kauppaan. :( Ajakoot ojaan sillä pyörällään, perskeles! >n< Onneksi Mikon vanhemmilta löytyi Mikolle jokin vanha varapyöräyksilö...

Täytyypä hankkia kai omaani vielä toinenkin lukko kun kyllähän se uuden pyörän hankinta tulisi vielä kalliimmaksi.. . . . Jeee.

Noh, iloisempiin asioihin! Lähiaikoina ollaan osteltu jälleen lisää lahjoja. Perjantaina on siskon tytön 7-vuotis syntymäpäivä ja onhan se joulukin jo ovella. Se muuten oikeasti on! Mainokset huutavat jouluvaloja ja kauppojen hyllyt tursuavat joulusuklaata! 8O Olen kyllä hyvinkin paljon jouluihmisiä, mutta kyllä sen lahjojen ostamis-stressin voisin minäkin jättää väliin.

Muumimuki-valikoimaani on ilmestynyt uusi tulokas! Vuoden 2012 talvimuki on nyt kaupoissa ja vielä toistaiseksi saatavilla. 8) Kynttiläpäinen poro ja tonttusia vahtiva Myy! Purrpurr<3~~

Monet ovat kyselleet minulta lähiaikoina laihduttamisestani ja mainittakoot nyt pari sanaa taas siitäkin. Alle vuodessa olen laihtunut pahimmasta painoluvustani melkein 14kg. En ole erityisemmin pitänyt minkäänlaista liikuntakuuria, vaan painon pudotus on tapahtunut lähes kokonaan ruokavaliomuutokseni kautta. Syön PALJON salaattia, lihaa ja kalatuotteita, maitotuotteita sekä kasviksia. Herkkujakin olen sallinut itselleni aina silloin tällöin, sillä suurin ja tärkein juttu on turhien hiilareiden poistaminen päivittäisestä ruokavaliosta.

Lyhyesti sanottuna siis: ei leipää, perunaa, pastaa, pullaa, sokeria, riisiä tai muuta vastaavanlaista hiilaria. Nykyisin korvaan lähes kaikki hiilihydraattini salaatilla ja kasviksilla, sillä ne hiilarit sulavat nopeasti ja ovat terveellisiä.
Tässä kaikki tällä kertaa. Pari päivää sitten katsottiin Donnie Darko ja sen soundtrackit ovatkin soineet siitä asti päässä. Tässä niitä teillekin:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti