perjantai 30. marraskuuta 2012

MurrMurr

Heipäheii taas! n_n Tänne kuuluu ihan hyvää vaikka ihmettelen oikeastaan itsekin miten sitä ihminen jaksaakin uudestan ja uudestaan innostua elämästä ja asioista, vaikka on monenlaista kikkaretta tullut vähän väliä niskoihin. :---) Tässä sitä taas ollaan pirteänä ja onnellisena mm. viikko sitten sairastamani kokeen uusimisesta tänään, ja vaikeasta aiheesta huolimatta taisin osata ainakin muutaman jutun aika hyvin. ^-^ Tällaisista pienistä palleroistahan sitä pitäisikin osata nauttia, eikö?

Yllä näkyy asuni joltakin viikonpäivältä, jolloin palelsi ja päätin laittaa päälleni Kiina-villapaitani pitkästä aikaa. :) Paita on oikeasti löydetty kirppikseltä, mutta sen romanttinen tyyli, laadukas villakangas, erikoiset napit sekä kiinalaisin merkein kirjoitettu pesulappu viestivät kiinalaisesta alkuperästä. (tai niin minä ainakin uskottelen itselleni) Ällösomaisuudestaan huolimatta rakastan sitä ja toivoisin saavani pitää sitä ylläni useamminkin, kunhan ilmat kylmenevät ja sisätiloihinkin tarvitaan lämmikettä.

Tämänpäiväiseen lounas-päivälliseen kuului perinteisesti läjä salaattia fetalla ja kastikkeella, sekä yksiä lemppari-lihojani; braatvursti-makkaraa.<3 Lihapitoisuus niissä on lähes sataa prosenttia ja maku aivan taivaallista! >.< Ja ei, ne eivät ole palaneet, vaan juuri buenon rapeakuoriset ja täydelliset. (En ymmärrä heitä jotka jättävät kaiken paistettavan raa'an vaalean väriseksi! >:( Tummaa sen olla pitää~)

Ja tässä vielä tämän päivän vaatetta. Punaisien sukisten lisäksi musta huppari punaisilla pupuilla on myöskin melkoisen uusi löytö. Mietin kirpparilla kauan, viitsinkö ostaa itselleni niinkin "lapsellista" kuosia, mutta onneksi pieni hinta antaa tehdä riskejä. Sitten olen lapsi jos on ollakseen.

Viikonloppume menee tällä kertaa kotimerkeissä, lukien jälleen tuleviin kokeisiin ja säästellen rahaa tulevaan. Nukkuminen on toivottavasti sallittua ja sipsiinkin on annettu lupa. :3 Mutta vain täksi illaksi ;> Hyvää yötä ja viikonloppua teille kaikille!<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti