keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Ruutu.fi

Eilen esiinnyttiin New Birdiesien kanssa Porin Café Jazzissa ja tunnelma oli melkoinen! 8) Videokamera oli sekaisin, joten Mikko onnistui tallentamaan soitostamme vain pienen pätkän viimeistä biisiä. Sitä jälkeenpäin kuuneltuani totesin että ehkä näin on parempi, sillä kahvilan pienten tilojen ja suuren äänentoiston vuoksi musiikki kuulosti nauhalla lähinnä meteliltä kun kaikki äänet särkyivät yli. :( Harmi sinänsä sillä esityksiä nyt tulee pidettyä muutenkin aika harvoin, 2-3 kertaa vuodessa, joten ne harvatkin palaset olisi kiva saada muistiin... No mutta! Sainpahan eilen keikan jälkeen tietää meidän esiintyvän myös Pori Jazzeissa, jazzkadulla, joten eiköhän sieltä jotain materiaalia voisi saada aikaan. :----)

Yllä näkyy asuni eilisillan keikalta, joka on minut tuntien melkoisen tavallinen ratkaisu. En edes jaksanut yrittää etsiä jotain täydellistä ja uutta vaateyhdistelmää, vaan tyydyin kiltisti hyväksi havaittuun tapaan yhdistää musta lyhyt alaosa napakkaan vyöllä somistettuun yläosaan.

Vanhainkotiharjoittelu jatkuu yhä, mutta jäljellä on enää puolitoista viikkoa. Pakko myöntää, että kyllä niitä päiviä harjoittelun päättymiseen jo alkaa vähän laskea, vaikkei itse "koettelemus" niin raskan olekaan. : D Viikonlopuksi tiedossa Raumareissua ja täksi illaksi yövuoroa. -.-' Katsotaan miten pysyn hereillä vai pysynkö ollenkaan! Se on moi tältä erää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti