tiistai 18. joulukuuta 2012

Warm Or Cold?

Ja hiuspäivitystä kuten lupailin! 8) En ollut taas hetkeen värjäillyt tukkaani, sillä ajattelin kokeilla oman luonnollisen värini jälleenkasvattamista. Kirkkaan vaaleaan väritukkaani verrattuna oma hius näytti pidemmän ajan kuluttua kuitenkin sen verran harmaalta, etten halunnutkaan enää sen paluuta. D: Eilisellä kauppareissulla olikin alunperin tarkoitus ostaa vain lisää vaaleaa väriä, mutta hetken mielijohteesta päädyinkin hieman toisenlaiseen ratkaisuun! :---DD

Tukka eilen, ennen värjäystä

Vaalea on kiva, mutta samalla hyvin tylsä ja toisinaan jopa melkoisen bimbo hiusväri. Äh!! Todellisuudessa pidän niistä kaikista, ja ajan kanssa alan vain tottua samaan liikaa ja etsiä hyllyiltä jotain uutta vaihtelua!~ Dx Kadehdin hieman ihmisiä, jotka löytävät väreistä sen omansa ja malttavat pysyä siinä vuosikausia sortumatta uusiin kokeiluihin, testaakseen "jospa jokin muu sopisikin minulle paremmin?"

Eilen kaupan hyllyjä katsellessa olin jälleen miljoonan vaihtoehdon edessä, sitäkin useampi idea mielessä.  En halunnut mitään radikaalia, sillä en enää vähään aikaan kestäisi uutta värinpoisto-rumbaa. Olisin halunnut valita jonkun Naturigin väreistä, jollaisella värjäsin viime kerrallakin, mutta niiden suppeahkon valikoiman vuoksi päädyin valitsemaan muun merkin.

Valitsin värikseni Lorealin Casting Creme Gloss:in sävyn CARAMEL BLOND. Karalmelisoitu sävy kuulosti lupaavalta, eikä itse blondistakaan oltu siirretty kovinkaan kauas. Tästä väristä saattaisi olla helppoa palautua normi vaaleaksi, jos siltä alkaisi taas tuntua.

Ensiksi oli tietysti värjättävä karsea juurikasvuni...

Ja sitten vasta siirtyä koko tukkaan. Värjäysvaiheessa hiukset alkoivat näyttämään hyvinkin oransseilta ja aloinkin melkein innostua muuttuvani taas punapääksi. Onneksi ihan niin ei kuitenkaan käynyt, sillä sitä en ollut alunperin suunnitellut. Hirvittävän kauas ei oltu kuitenkaan jääty, sillä oranssisuus näkyy uudessa tukassani siltikin aika vahvasti.

Ja jännittävä lopputulos tuleekin tässä!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tidii! Itse kuvailisin väriä pronssihtavaksi, kultaisella vivahteella (oliko tarpeeksi epäselvä?) Sitä ei voi oikein kutsua oranssiksi, sillä kyseessä taitaa kuitenkin olla enemmän vaalea. Jokin karamelli-shampanja tämä kai on! >.<' Omaan silmääni näyttää ihan kivalta, ja erityisesti vaihtelun vuoksi virkistävältä!~ Olin niin tottunut edesmenneen vaalean sävyn kylmyyteen, että moinen lämpimäisyys tuntuu pitkästä aikaa hieman oudolta. : DTässä siis viähän vertailua, kylmää vai lämmintä??


MIELIPITEITÄ?Ps2!
Paineista huolimatta mukini selviytyi aamupalaisesta koetuksestaan täysin pistein!!! Kokonainen pikkukahvipannulliseni mahtui kuppiin kerralla, jätettyään runsaasti tilaa jopa maidolle! 8)) Voi että sitä onnen tunnetta, kun lopultakin tämä naurettava missioni pääsi käymään toteen! XD

5 kommenttia:

 1. Samaa mieltä anonyymin kanssa. Tekisi mieli itse siirtyä pois tästä tylsästä punaisesta tuohon valkoiseen mutta pelkään että tukka menee hirveään kuntoon. ;__;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm, saattaa olla. :---) Oon vaan niin hirveän kyllästyväinen, ettei tosiaaknaan siinä samassa sävyssä malttaisi millään jaksaa pysyä! >.<'' Punainen on kiva, mut sen ylläpitäminen (ja eroonpääseminen) on vaikeaa! 8( En kyllä itekään suosittele värinpoistoja kellekään!! Tukka menee oikeasti niin pilalle... :(

   Poista
 2. Tuo lämmin vaalea sävy on kyllä noista ehdottomasti parempi! Ja samaa mieltä siitä, että (platinan)vaalea on useimmiten hyvin tylsä hiusväri ;) (Vaikea ymmärtää blondaamisen suosiota Suomessa...)

  VastaaPoista
 3. Se on ainakin mukavaa vaihtelua platinan jälkeen, jos kaipailee tukkaansa jotain muutosta, mutta haluaa yhä pysyä blondina. :)

  VastaaPoista