keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Black Collar On Red Background

Punainen neule - Kirppari (H&M)
Musta pitkähihainen - Seppälä
Hame - Kirppari (H&M)

No huhhuh! Muutaman viimeisen päivän aikana olen melkein vahingossa saanut uusittua vaatekaappini sisällön lähes kokonaan! Joskus tällaista tuuria käy, vastapainoksi niille ainiaisille kerroille, jolloin tuntuu ettei kaupoilla ole meikäläiselle mitään tarjottavaa. Toisaalta kynnys madaltuu ja kokeiluhalu nousee kun kyseessä on 2-hand -mentaliteetti ja juurtuneiden näkökulmien avartaminen!

Yllä näkyvä musta pitkähihainen paita oli minulle kohtaon määräämä. Löydettyämme Seppälän miesten osastolta Mikolle edulliset 10 euron farkkucaprit kassaneiti ilmoittaakin myymälän kaikkien aletuotteiden olevat "osta 2 maksa yksi" -kampanjaa! Fiksu myyjä olisi jättänyt kyseisen uutisen moisille tumpeloille kertomatta, mutta myyjän oltua kiltti ja asiakasystävällinen sain matkaan itsellenikin uutta pukinetta. n_n 

Siinä mielessä erikoinen ja mainitsemisen arvoinen paita, etten ole moiseen kaula-aukko -leikkaukseen vielä aiemmin törmännytkään! Mieleeni juolahti ainoastaan "Woow, tuollaiseen voisi törmätä ainoastaan EMP:n kuvastossa!" mikä on minusta tietysti vaatteen kohdalla vain hyvä asia. 8----)) Ihanaa kun perus vaatekauppojenkin valikoimaan alkaa hiljalleen ilmestyä muutakin kuin tylsiä ja yksinkertaisia malleja!

Mutta niin, siitä uudesta vaatekaapin sisällöstä! Eilen ihana luokkalaiseni järjesti kotonaan rettukestit, joissa jokainen osallistuja pääsi tuomaan vanhat tai käyttämättömiksi jääneet kamppeensa myyntiin ja löytämään samalla myös itselleen uutta päällepantavaa! Omalta osaltani operaatio KAAPPIEN TYHJENNYS  hieman epäonnistui, löydettyäni muilta ehkä jopa enemmän tavaraa mitä olin saanut pois itseltäni. >.<'' Käyttöön on kuitenkin tullut uusia tuulia ja tuhlasin hankkeisiini kaiken kaikkiaan ainoastaan viisi euroa. Vaihtokaupat on tosi jees ja materiaalinen minä on ainakin hetkeksi aikaa taas tyytyväinen! (ps. tulkaa penkomaan säkillistäni jäljelle jääneitä vaatteita!!)

Tukassa on muuten vihdoin uutta väriä! Harmikseni olin taas hetkeksi unohtanut vaalentamisen ärsyttävää piirrettä olla niin saakelin vaivalloista! Jumantsuikkeli kun päälaki jäi taas kerran pissin keltaiseksi ja joudun taas ryhtymään pelleilemään hopeashamppoon kanssa! >:( Tai eihän siinä muuten mitään, mutta kun värjäyksen jälkeen kyseistä operaatiota on tehty jo kahdesti, ja keltaisuutta on yhä havaittavissa! Arghh!! D: Saa nähdä kauanko tätä vaaleaa väriä jatkuu! Ehkä ensi kerralla osaan olla fiksumpi ja valita hyllyltä järkevämpää sävyä?..

Kivaa viikon jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti