keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Green Herbage

Heips! Minulla alkoi tänään kovalla työllä ansaittu pienimuotoinen pääsiäisloma! ^-^ Sillä aikaa kun olimme työssäoppimassa harjoittelussa, toinen puoli luokastamme vietti sitä niin kovasti harmistelemaamme hiihtolomaa. Nyt keväisempien ilmojen tultua tämä lomamme tuntuu kuitenkin tuplasti herkullisemmalta! Eihän sitä nyt ulkona tule näin yksinään kauheasti käytyä, mutta kyllä se ikkunastakin paistava aurinko lämmittää mieltä. >.<

Eilen päällä yli vuoden vanha, kirpparilta löydetty h&m:n hame sekä rettukesteistä napattu Onlyn maastonvihreä paita. Olkapäissä on lievät rypytykset ja olkatoppausvastaisuudestani huolimatta tuossa paitulissa ne näyttävät minusta aika kivalta. C:

Josko kohta alkaisi ollla sen verran lämpöiset ilmat että ulkona tarkenisi pyöräilemään hameessa päivittäin? Yllä olevan asun kaverina koivissa olivat vielä tuplasukkahousut, ja kyllä myönnän lähiaikoina turvautuneeni housuihin useampana päivänä viikossa. Varsinkin nyt kun omistan taas enemmän sopivia housuja! Vanhat kun ovat hiljalleen jääneet suuriksi. ;)


Kudonta-saralla on päivittelyhitaudesta huolimatta tapahtunut melko paljon edistystä. Sattumoisin oli kun käynyt niin, että tällä hetkellä minulla on vahingossa meneillään samanaikaisesti kaksi suurempaa projektia! Tai suurempaa ja suurempaa, mutta ainakin aikaavievää.

Ihastukseni harmaaseen lankaan on jatkunut ja ostinkin sitä vähän lisää varastoon. :3 Otin valokuvaakin uudesta harmaasta tulokkaasta, mutta äsh! En halua vielä pilata yllätystä! (>.<)'' Tässä sen sijaan pientä kuvitusta vihdoin valmiiksi saamistani sukista.

Menivät tällä kertaa Mikolle, jolla olikin ennestään vasta yhdet tekemäni varpaanlämmittimet. "Legolas-sukat" niinkuin herra itse niitä nimittelee. :---D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti