tiistai 12. maaliskuuta 2013

Sailor Spider

Kylläpäs on nyt mennyt harvinaisen paljon aikaa viime kerrasta! Tänne päähän kuuluu edelleenkin aika tasaisen hyvää ja hiljaisuus taitaakin johtua lähinnä kiireistä ja lievähköstä stressistä kaiken muun ohella. Muunmuossa eilen päivystin koneella ainakin tunnin, päivitellen ensi syksyä koskevaa harjoittelupaikkojen varaussivustoa ja arvatkaa ehdinkö lopulta edes saada sellaisen? D: No enpä tietenkään! Ja kaiken sen turhan istuskelun vuoksi olin jättänyt menemättä bänditreeneihimme vaikka jo huomenna esiinnymme jälleen yhdessä Valimon bändi-illassa... : / Pöh.

Niinn eikä siinä vielä kaikki! Nimittäin huomenna kuudelta nettiin avautuvat loput mahdolliset harjoittelupaikat ja joudun lähtemään kesken keikan koululle! Siellä sitten pahoinpitelen käsiini saamaani tietokonetta klikkaillen sydänkohtauksissani samaa nappia uudestaan ja uudestaan saadakseni epätoivoisena edes jonkun miellyttävän paikan! -_-' Niin ja palaamaan sen jälkeen taas Valimolle, sillä me esiinnymme vasta illan päätteeksi, mutta sound check pidetään jo neljältä. Nice day for me! :----)

Paita - H&M
Hame - Kirppari (?)
Neule - Marketin pikkupoikien osastolta

Tällaisessa asussa oleilin lauantaina, kun oli vapaata ja ystävät tulivat kylään leffailtailemaan koko porukalla. Leivoin myös pitkästä aikaa muffinsseja! Sellaisesta kuitenkin lisää ensi kerralla. Ja samoin tänään kirpparilta löytämistäni jutuista. Moimoii~~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti