maanantai 18. maaliskuuta 2013

Vadelmapirtelö

Meidänkin taloudessa ollaan vihdoin innostuttu yhdestä nykypäivän trendeistä. Kyse ei ole megginsseistä tai olkatoppauksista vaan kaikkien hehkuttamasta pirtelönteosta! :3 Blendereitä ja muita hienostovehkeitä on näkynyt blogeissa vaikka millä mitalla, mutta minä sen sijaan tyydyin hankkimaan elämäni ensimmäisen sauvasekoittimen!

 Lidlissä oli sen verran hyvä (maksa 20 euroa, saat miljoonan osan setin) -tarjous, etten osannut enää keksiä yhtään syytä olla käyttämättä tilaisuutta hyväkseni. :--D Ja ostoliikkeestä huolimatta, olihan se vempain aika helkutin hyvä käytössä!~

Tein terveyspirtelöitä pari päivää sitten vasta ensi kertaa elämässäni, mutta seuraava "resepti" osoittautui aika hyväksi:kahdelle henkilölle:

1 banaani
500g rahkapurkki
n. 1dl kevytmaitoa
n. 1,5 dl appelsiinituoremehua
3/4dl pakastemarjoja (mansikka tai vadelma tässä tapauksessa)

Ainekset surisemaan ja ta-daa! Parasta tässä on se, että pirteöstä tulee sopivan makeahko marjojen ja mehun vuoksi, muttei kuitenkaan liian makea, sillä en lisää siihen sokeria. : 3 Toisaalta taas jäiset marjat saavat seoksen mäaistumaan sopivan kylmältä, eikä ylimääräisille jääkuutioille ole tarvetta. :---)


Ps. Siinä Mikolta saamani naistenpäivä"kukka". Kertookohan se olevinaan jotain minusta? :--D


2 kommenttia: