perjantai 29. maaliskuuta 2013

Crazy-Ear-Bunny

Crazy-Ear-Bunny lähettää terveisiä! Tällainen harmaan langan tulokas vihdoin valmistui eilen vapaapäivän saatoksi! Saa nähdä innostunko tekemään kaverille myös vaatteita, mutta toistaiseksi "pinkit tatuoidut sukat" saavat riittää! :---D

Pupun korvista tuli tosiaankin aika kreisit, mutta vapaalla mielellä ja kokemattomuudella sitä oltiin liikkeellä tässäkin asiassa. >.<' Silmiin meinasin mustuaisten ympärille väsäillä vielä jotain värillistä iristä, mutta totesin sen näyttävän näin "keskeneräisenä" ehkä jopa tyylikkäämmältä! Perällä toki komeilee pörröinen nöpöhäntä, mutta siveliäisyyssyistä jätin sen kuvaamisen väliin ;)

Hahah, siellä ne nöpöttävät rivissä! : D Vähän ylimielinen ilme tolle
jänölle näköjään muodostui, mutta naah! Saahan jokaisella sitä persoonallisuutta olla!

Tuli jälkeenpäin mieleen kuinka siistiä olisikaan ollut tehdä Donnie Darkosta tuttu kauhujänis! Se on kyllä yksi niin riipivä mielikuvituksen tuotos jäniksestä etten kestä! Ihme ettei kyseinen hyypiö ole vielä tullut painajaisiini! D: Miettikää nyt jos tollanen ilmestyisi nurkan takaa pimeällä kujalla! Pissat housuissa olisi pienintä mitä sellaisen seurauksena voisi olla...

HRRR...
Kutomisen ohella olen lomapäivinäni koittanut myös vähän opiskella (huom. ei toisin päin!) Kirjaan tarttuminen ei vapaa-ajasta huolimatta siltikään tunnu erityisen mieltä piristävältä ajatukselta, sillä a) lääkehoidon kirja on pelkkää puisevaa tekstiä miljoonasta eri lääkkeestä, joita ei yksinkertaisesti yksikään normaali ihminen ikipäivänä onnistu oppimaan kaikkia!

Ja b) naistentautien kirja tentitään muutaman viikon päästä puhtaasti kirjatenttinä, saamatta minkäänlaista osviittaa mitä tuosta 500-sivun opuksesta kokeessa mahdettaisiin kysyä! 8( Ahdistuneisuus sen kun vain kukoistaa kun kirjan sivuilta kerrotaan mitä miljoonaa tautia nainen voikaan sairastaa ja itseasiassa ainakin puolet naisista tulevat jossain vaiheessa elämää sairastamaan! Ja vielä ne ihastuttavat valokuvat tulehtuneista alapäistä ja poistetuista kasvainpäällysteisistä kohduista<3 Nam namm~~ :-----))

Loppuun vielä mihinkään kuulumaton kuva porisevista parsakaaleista. Moi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti