tiistai 11. kesäkuuta 2013

I AM REDHEAD AGAIN

Yllätys! 8---) Ennen viikon vaihdetta värjäsin tukkani TAAS KERRAN PUNAISEKSI! Vanhat vaaleat hiukset olivat minulla edellisten värjäilyjen jälkeen kokonaisen vuoden ja nyt oli taas vihdoin aika vaihtaa väriä. Blondi vain on niin... Noh, lame! Vaikka väri onkin näin vaaleaverikkona suhteellisen helppo ylläpidettävä ja ovathan ne ihan nätit, mutta... Vaaleilla hiuksilla omaperäisyys häviää ja ulkonäkö sulautuu massaan. Samoin se kuuluisa bimbouden stereotypia vallitsee yhä tänäkin päivänä ja tatuoituneisuudesta sekä verkkosukkahousuista huolimatta moinen ulkoasu vaan vetää puoleensa täysin vääränlaisia ihmisiä.

Esimerkiksi baari on erittäin oiva vaihtoehtopaikka testata, mitä ulkonäkösi kertoo sinusta. Minusta itselleni välittynyt kuva itsestäni oli väärä ja täysin minulle sopimaton. :( Toisin sanoen, päätin punaisen pukevan minua paremmin sekä ulkoisen että sisäisen itseni tulkitsemiseksi! Ja miksei myös muutenkin: punainen on kiva väri. ^-^


Kokeiltuani Pick'n'Pay:n kolmen euron halppisväriä aikaisemmin vaaleassa sävyssä, päätin ostaa samaa Cameleo-merkkiä myös punaisen tukan värjäämiseen. Pienestä hinnastaan huolimatta en ole tähän mennessä huomannut mitään eroa muiden markettien kymmenen euron merkkiväreihin. Sävystä tulee aivan yhtä kirkas ja pistävä haju jopa paljon muita ammoniakkia sisältäviä hiusvärejä miellyttävämpi! Itseasiassa en ole täysin varma paljonko näissä edes sellaista on, sillä osa koostumuksesta on ainakin öljyä. :)

Yksi paketti on ainakin omalle tukalleni melko riittoisa! Otin varmuuden vuoksi kaupasta kaksi pakettia, mutta yksikin olisi melkeinpä riittänyt. Ainakin tulevaisuudessa juurikasvua värjäillessä pärjää varmasti ihan vain yhdellä! (Ainakin tuohon "before-kuvaan" verraten omaan silmääni punainen tukka näyttää sata kertaa tyrmäävämmältä!!)

Asu on peräisin perjantailta, jolloin suunnaksi muodostui Rauma ja tyttöjen iltamat. :> Samaisena viikonloppuna visiteerasin suunnitellusti myös Klustermusta, mutta siitä tarinasta on tulossa oma erillinen merkintänsä! ^o~ Tuo Seppälän mekko on yksiä lempi vaatteitani ja yritänkin säästellä sen käyttämistä kulumiselta ja kyllästymiseltä. >.<'

Eilen maanantaina minulla vihdoin alkoivat kesätyöni. Näin kahden päivän jälkeen voin vain sanoa työskentelemäni palvelukodin olevan aivan huippumukava ja oman osastoni sitäkin superimpi! 8) En voisi olla työpaikastani tyytyväisempi ja takuulla jokaisen aamu-kuudelta pyöräilemäni viiden kilometrin työmatkan arvoinen! : D Laskeutuminen lomalta työhön on onnekseni minulle myös melkoisen helppo, sillä huomenna alkavat jo tämän viikon kolme vapaapäivääni! XD Hihih..

Mutta juu, tällaista tällä kertaa. :) Loppuun muutama lähipäivinä fiilistelemäni ysärihitti! ^^ Ja hei, kertokaahan mielipiteitä tukasta! Tulevaisuudessa punaisen sävyt saattavat vaihdella, mutta näin toistaiseksi mennään melko oranssin askelin. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti