sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Muumien Aliisa

Helloo~ Täällä olisi jälleen yksi asukuva päiviettävänä! :) Tänään päällä oli ensi kertaa joulualennuksilta löydetty H&M:n kietaisumekko, jonka melkein meinasin jättää harhaluuloissani kauppaan. Yleensä käyttämäni 36-38 -koko ei ajatuksissani meinannut antaa periksi tämän 44-kokoiseksi luokitellun mekkosen kokeilemista, kunnes onnekseni ystäväni Tira painosti siihen. Ihana intialais-vibainen kuosi sekä SEITSEMÄN euron hinta olivat kyllä melko houkutteleva diili.<3

Oli mekko sitten oikeaa kokoa tai ei, kietaisuominaisuutensa vuoksi ainakin sen muokkaaminen sopivaksi ja itselleni istuvaksi oli helppoa! Alkuihastukseni kauniiseen kankaaseen muuttui kokeilun myötä myös ihastukseksi mekon malliin. Sitäpaitsi taas kerran sain hankittua vaatteen, joka sopii sekä raskausajalle, että luultavasti sen jälkeen. :-----)

Mistä tulikin mieleen! Minulla on käynyt melkoinen tuuri raskauteni ajankohdan ja samanaikaisen muotisuntauksen kanssa! Nimittäin vaatekaupat ovat tällä hetkellä pullollaan löysiä ja isonkokoisia neuleita, t-paitoja ja tunikoita. Kaikkia mahavaatteita ei siis todellakaan tarvitse ostaa mammaosastolta, vaan suurimman osan löytää ihan normaalien vaatteiden joukosta. : > Niistäkään ei edes tarvitse valita yhtään isompia kokoja, sillä S:n paidatkin ovat sen verran kookkaita, että voisin mahtua sinne (vielä tässä vaiheessa) vaikka kaksin kerroin. ^^
Mekosta tuli muuten tämän asun myötä mieleen Muumien Aliisa! Mutta eihän siinä kai mitään vikaa ole. : 3 Kaulassa on viikinkitorilta ostettu pronssipallo sekä kilisevä bola-koru.

Kynsissäkin olisi kerrankin esittelyn arvoista matskua! Sivelin niihin ensiksi H&M:n Nail Polish:in vihreää lakkaa sävyssä "Lady Luck", minkä päivän käytön jälkeen totesin kynsien näyttävän hiukan liian pliisuilta. Seuraavana aamuna kimppaan pääsi Models Own:in "Emerald City", joka kaikella glitteriydellään toi ohuena päällikerroksena laitettuna kokonaisuudelle mukavan syvyyden! 8----) Toki nämä yhä hieman kimaltelevat, mutteivät lainkaan niin överisti, mitä pelkällä glitterlakalla lakkaamalla olisi tullut. Minusta ainakin melko kiva lopputulos!


Tässä kaikki tältä erää. : > Huomenna taas uutta viikkoa, ja mukavaa sellaista myös kaikille teille! Heips!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti