torstai 23. tammikuuta 2014

MasuAsu

Heippa hei! Nyt saatte vihdoin nähdä ensimmäiset mahalliset asukuvani! : D Tähän mennessä vatsan pyöreys on visusti pysynyt kameralta piilossa (paitsi  viikottaisilta mahakasvu-raskauskuvilta tietty, hehe). Tänään kuitenkin ensimmäiset sellaiset ilmestyvät täällä bloginkin puolella. ^^ Housut ja t-paita ovat H&M:n mama-mallistoa ja neule taas saman puljun normaalia vaatetusta. Mistä tulikin mieleen, ainoa löytämäni äitiysvaatteita myyvä vaateliike on nettikauppoja lukuunottamatta vain H&M! : o Tällaista ei tule edes ajatelleeksi, ennen kuin alkaa itse tarvitsemaan niitä. Ehkä suuremmissa kaupungeissa äitiysliikkeitä voisi olla tarjolla enemmän, mutta voin vain kuvitella niiden vaatteiden huikean hintatason... Onneksi on siis edes henkkis, josta olen nuo kyseiset mustat hyvännäköiset farkutkin saanut ainoastaan 20euron normaalihintaan. : ))

Norsu-kaulakoru on Kelttikoruilta ja rannekoru taas Rodoksesta.

Vaikka vatsan näkyminen onkin melko ihanaa, olo on toisinaan suorastaan kuin valaalla. =__='  Välillä mietin ajattelevatko muut kanssaeläjät että olisin vain ahminut ylimääräisen annoksen grilliruokaa, vai näkevätkö he jo todella masun olevan jotain muuta(kin) kuin läskiä. :''D

Painonnousun myötä olen kuitenkin skarpannut entistä enemmän syömisiini, ja nykyisin kasviksia ja muita terveellisyyksiä tulee syötyä paljon päivittäin. Smoothiet ja salaatit ovat olleet lähiaikoina aika kova sana.

Erityisesti parsakaalin ja kukkakaalin terveellisyys on kiistämätöntä, ja ollaankin koitettu huomaamattomasti lisäilemään niitä jokapäiväiseen ruokavalioon. Onneksi kasvikset saa maukkaiksi maustamalla, ja salaatista tulee taivaallista, kun sekaan laittaa hiukan juustoa ja kastiketta. : > Kyllä se tästä lähtee.

Rentouttavaa viikonlopun alkua teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti