lauantai 18. heinäkuuta 2015

Taikan 1v. Synttärikemut

Pikku-kullan synttäriviikonloppuna juhlittiin ja paljon. Vieraita saapui pieneen kotiimme kahtena peräkkäisenä päivänä ja Taika suorastaan hukkui tuohon mielettömään lahjusten määrään! :D Tyttö sai lahjaksi mm. keinuhevosen, polkupyörän, leikkikännykän, leikkipianon, vauva-lelun, puisen vedettävän lohikäärmeen, "aikakapselin", musikaalisen koirankopin (:'D), vaatteita, rahaa, lorupussin, pallon sekä teltan.

Halusin ehdottomasti juhlille jonkun teeman, ja päädyin mansikka-aiheeseen löydettyäni Tigeristä super suloisia mansikka-astioita! ^-^ Koristeena käytettiin myös mansikkaista lippuköynnöstä, joka oli samaa sarjaa astioiden kanssa. Synttärihame (ensimmäisissä kuvissa) oli samoin matchattu mansikan väreihin, vaikka päivän mittaan ruoan suttaavaisuus-syistä asu vaihtuikin toiseen. Myös kakussa käytettiin mansikkaa, ja hieman epäonnistuneesta ulkonäöstä huolimatta Kinuskikissalta löytämäni resepti mansikka-kinuski -juustokakusta oli onnistunut valinta!

Molempina päivinä oli hurjan mukavaa, vaikka kieltämättä kaiken rumban pyörittäminen vaatikin meiltä järjestäjiltä melkoista touhuamista. Kiitos kaikille juhlavieraille! Ja erityiskiitos apuun saapuneelle pikkusiskolleni.<3 Olet tervetullut uudestaan milloin vain! ;)

Harmittaa hieman, että näiltäkään pirskeiltä ei tarttunut valokuvia esimerkiksi salaattibuffasta, joka oli meidän erikoinen tarjoiluidea poiketen perinteisistä kakkupöytä-tottumuksista. Toisaalta, itse en tainnut ottaa kuin ihan muutaman hassun kuvan, koska en vain yksinkertaisesti ehtinyt keskittymään muuhun kuin taikan hoitamiseen ja ruoan tarjoamiseen. Kiitos siis kaikille, jotka kameraamme käyttivät! :)

Sellaiset olivat meidän 1-vuotis bileet! ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti