keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Kesällä aijon...

Apua! Miten voi olla että kesä on jo puolessa välissä, juurihan se vasta alkoi? :'o En jaksaisi kerta toisensa jälkeen sortua jaarittelemaan Suomen sääolosuhteita ja vuodenaikojen tuomia mielianavaihteluja. Tuntuu että joka vuosi jauhetaan samaa shaibaa, siitä miten kesä on niin kylmä ja alkaa vasta heinäkuussa, jouluna ei ole lunta ja syksy tulee liian aikaisin. Joo joo, tiedetään...

Onhan toki säällä merkittäväkin vaikutus ihmisten elämään ja tekemiseen, sitä en kiellä, mutta jollain tavalla toivoisin itse pääseväni irtautumaan tuollaisista minusta riippumattomien tekijöiden "syyllistämisestä" ja alkaa vaan elää, säällä kuin säällä.

Tavallaan aina naureskelen hieman kaikenlaisille "summer bucket list"eille, sillä eihän mikään estä ketään tekemästä niitä asioita myös muina vuodenaikoina? Jäätelöä voi syödä talvellakin ja festarikäynnit voi korvata keikkakäynneillä. Rusketuksenkin voi nykypäivänä saada purkista.

Toisaalta taas ymmärrän sen jännityksen ja "taian", joka piilee samalla tavalla uudenvuoden lupauksissa ja joululahja-toivelistoissa. Annetaan mielikuvitukselle hetkellinen mahdollisuus laukata vapaana ja toivotaan elämälleen jotain, mitä ei tule ehkä koskaan saamaan. Siitä huolimatta toive jää eloon, vaikka se ei koskaan toteutuisikaan oikeasti.

Päätin siis aatteistani huolimatta itsekin listata mitä kaikkea minä haluaisin vielä tänä kesänä ehtiä tekemään:

- Syödä paljon tuoreita mansikoita
- Käydä uimassa meressä
- Käydä festareilla (iiik, ollaan menossa heinäkuun lopulla metsä festeille!!)
- Käydä paljon kirppareilla
- Mennä puistoon picknikille
- Asentaa parvekkeelle kissaverkko
- Juoda ulkona Fresitaa
- Käydä mökillä
- Lakata varpaankynnet
- Käydä uimassa Taikan kanssa
- Rakentaa hiekkalinnan
- Mennä ystävien kanssa baariin
- Puistoilla
- Joogata puistossa
- Ottaa aurinkoa
- Grillata paljon herkkuja


Ps. Muistatteko kun jossain postauksessa sanoin että minun on hankittava kesän aikana uusi maksihame? Löysin itselleni sellaisen heti seuraavana päivänä! x)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti