maanantai 24. syyskuuta 2012

Party~Party

Kotona taas! Vietimme mitä ihaninta perjantai-iltaa Tampereella ja oli kyllä mielettömän hauskaa nähdä vanhoja ystäviä pitkästä aikaa!<3 :'3 Aloitimme illan kotona ja vaikka tarkoituksena olikin nähdä vain muutamaa ihmistä, paikalle valuikin useampi henkilö enemmän. : D Ainakaan minua vastaavanlainen muutos ei kuitenkaan millään haittaa, sillä mitä enemmän mukavaa porukkaa -sitä parempi ilta!

Sergei, Mikko ja niiden keskellä hengaileva kummitusläiskä 8)

Saija ja Jenni

Alisa, Julia ja Jenna! Rekisteröikää ihanat ilmeet! XD

Koska tyttöjen täytyy meikata...

Myy runollisena pohtimassa maailman kauneutta~

Kiitos juhlista ja hostaamisesta, tytöt<3 =^-^=Tämän viimeaikaisen juhlimisen jäljiltä innostuinkin jo suunnittelemaan seuraavia pippaloita. Tulevat halloween-naamiaiset toivat kuitenkin tullessaan uusia ongelmia: miten ihmeessä valita kutsuvien vieraiden joukko? 8DD On niin monia ystäviä, kavereita ja tuttuja jotka eivät kuitenkaan tunne toisiaan. Miten arvioida sellainen joukko ihmisiä, jotka viihtyisivät keskenään mutta joita myös itsekin haluaisin nähdä omassa huushollissani? Lisäksi on vielä niitä kaukaisia tuttavia ja puolituttuja joita ei oikeastaan edes tunne, mutta saattaisi kokea löytävänsä heidän kanssaan paljon yhteistä.

Millaisissa tilaisuuksissa ihmiset ylipäätään pääsisivät tutustumaan toisiinsa ja löytämään joitain uusia samanhenkisiä kavereita? Ainakin omissa piireissä on pari kertaa mainittu, kuinka jännittävää olisi tutustua uusiin ja tuntemattomiin kasvoihin.

Osoite sensuroitu randomien stalkkereiden varalta :---DD
Pitkän harkinnan jälkeen päädyin seuraavanlaiseen ratkaisuun: Pyydämme paikalle kaikkia mahdollisia randomeja henkilöitä, joiden koemme mahdollisesti viihtyvän keskenään. : D Jos ihmettelet siis kummallista fcebook-kutsua, voit ajatella olevasi yksi onnekkaista. Juuri sinussa piilee mielestämme pontiaalia ja ainesta yhdeksi kyseisen illan harvinaiseksi vieraaksemme.

Jos ei munaa kuitenkaan tunnu olevan riittävästi, jää suosiolla kotiin. Usko pois, täällä on kyllä hauskaa joka tapauksessa. >;3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti