tiistai 11. joulukuuta 2012

Kenkäarvostelua ja muuta kuultavaa..

 Jahuu! Vihdoin eilen sain haettua postista members.com:ista tilaamani, ja kauan odottamani (nelly:n) kenkätilauksen! Olen aivan superinnoissani enkä malttaisi siksi millään odottaa kevään tuloa! *___* Tai niin joo, olisihan se joulu ja uusivuosikin siinä välissä ihan kiva viettää, mutta sää saisi puolestani muuttua kokonaan korkokenkäystävälliseksi vaikka heti. o/

Tai no, täytyisi ensiksi ehkä opetella kävelemään näillä kaunokaisilla ennen suurten kaupunkien maailmanparantamisen vaelluksia... Vaikka eihän se kävely kauniiden korkokenkien päälimmäinen tarkoitus olekaan. ;)

No.1

Ensimmäiset tulokkaani ovat nahkaiset Gaga-vibaiset nilkkurit. Ihastuin näiden muotoiluun jo netissä, mutta istuvuudeltaan nämä olivat kuitenkin kaikista pareista huonoimmat. :( Syynä voi olla ahtaus, =liian pieni koko, vaikka tilasinkin kaikki parini samassa 36-koossa ja ne kaikki ovat Nelly:n omia kenkiä. Näiden kohdalla saa siis nähdä, päätyvätkö kaunottaret koskaan kunnolliseen ulkokäyttöön...


No.2

Toiset kenkäni ovat kutsumanimeltään "Punahilkan mansikkaunelmat". >:----D Nämä upeat kirkkaanpunaiset korkkarit ovat mattaista mokkanahkaa jaistuvuus jalassa korkeasta korosta huolimatta melkoisen mukavaa. Ajattelin laittaa nämä päälleni jouluna punaista teemaa mukaillen. ^^


No.3

Viimeisimpinä muttei vähäisimpinä tulevat kolmannet, ja myös omat suosikkikenkäni! Tykästyin näihin aivan kamalasti jo kuvassa, mutta livenä pidin näistä entistäkin enemmän. >.<' En erityisemmin diggaile tähdistä enkä ainakaan asioiden överikoristelusta, mutta tässä tapauksessa poikkeus taitaa vahvistaa säännön. Näidenkin materiaali on mokkanahkaa ja tähdet ovat jotakin metallia.

Kaikissa kengissä on melkoisen korkeahko, n. 15cm:n korko ja platoa löytyy sellaiset viitisen senttiä. Laatu ei ole mitään maailman parasta, mutta ainakin ensivaikutelmaltaan kuitenkin tarpeeksi hyvää ja ainakin maksamani hinnan arvoista. :----D (Ostin nämä tosiaan members.com:in kautta, 30 euron yhteishintaan postikuluineen, hehs)

Ainoa asia mikä hieman mättää on kenkien koko. Aiempien Nelly:n kenkien kokemusteni mukaan 37-kokoiset korkkarit ovat minulle hivenen liian isot, ja edellisen tilauksen 36-kokoiset nilkkurit taas just eikä melkein oikean kokoiset. Tässä tilauksessa kaikki kengät tuntuivat jalassa hieman ahtailta, mutta ehkä juuri siksi pysyivät jalassa hyvin kävellessä. Ensimmäisten kenkien ahtaus tuntui kuitenkin sen verran harmilliselta, että toivon vain pääseväni venuttelemaan niitä enemmän. (Ellei joku pienijalkainen 36:nen haluaisi ostaa ne minulta omakseen?)


Muuten minulle kuuluu ihan hyvää. Viikonlopun pirskeet olivat aivan huiput, muutamia jälkeenpäin hävettyjä juttuja lukuunottamatta... Kamerattomuudestani johtuen en ottanut tapahtumasta yhtään kuvaa, ja ehkä parempi niin. : D (Laren kuvissa jo ihan tarpeeksi ikuistettuja hetkiä XD)

Sain tänään tietää päässeeni läpi myös ahdistavasta ruotsin kurssista, joten nyt kaikki päänsärkyni senkin asian suhteen saavat haihtua taivaan tuuliin!! Tittidiii! n__n Uusien leveleiden saavuttaminen ja vanhojen deletoiminen on aina mukavaa liikettä eteenpäin! (tulipas nyt nörttikieltä..)

Joulunodotusta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti