keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Standard Stuff

Ciao! Tässä yksi vanha asu muutaman viikon takaa. Aika perussettiä. Yleensä en jaksa vaivautua kamppeiden kuvaamiseen, jos päälle päätyy jotain tämän tyyppistä, mutta noh poikkeus sääntöön. :)

Olenko muuten ainoa jonka mielestä samojen asujen ja vaateyhdistelmien pitäminen on tylsää? Toki on niitä "luottocomboja", joiden tietää aina toimivan, mutta useimmiten pyrin keksimään joka päivän asuun jotain uutta. En tietenkään laske mukaan kotisohva-vaatteita tai sellaisia joissa käy lenkillä tai ulkoiluttaa kissoja.

Helpoin tapa luoda uusia asuja on tietysti hankkia jatkuvasti uusia vaatteita. Itse kuitenkin yritän pärjätä vain muutamien vaatekappaleiden ostolla kuukaudessa ja yhdistellä niitä vanhoihin. Parhaita yllätyksiä saa kuitenkin aikaan unohtuneista, kaapin pohjalle jääneistä riepuista joiden huomaakin toimivan jälleen! :) (Ja vielä erityisesti silloin jos kyse on esimerkiksi pieniksi jääneistä farkuista)

Paita - Lindex, Hame ja vyö - Seppälä
Olen muuten täysin unohtanut esitellä teille jo jonkin aikaa sitten tekemäni kissalelun. >.<' Kudontainnostukseni on yhä päällä, vaikka kylläkin hieman entistä lievempänä. Aloitin hetki sitten uusien sukkien kutomisen, mutta hankittuani alennuksesta pienemmät puikot sukasta tulikin aivan liian pienet! :----DD Kuvioiduista varsista tuli niin kireät, ettei edes oma käteni mahdu niihin ranteeseen asti... :'D Hups.

Niin se lankakissa! Tällainen sitä nyt tuli! ^^
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti