tiistai 3. joulukuuta 2013

Joulukuista mekkotarjontaa

Kuvat h&m:n nettisivuilta
Yleensä alan hypettämään uusia ihania mekkoja vasta keväällä, mutta tällä kertaa innostuminen alkoikin jo ennen joulua. :'> Päädyin koulutöiden lomassa "vahingossa" selailemaan H&M:n nettikauppaa ja suoarastaan yllätyin kuinka paljon ihania ja valikoivaa silmääni miellyttäviä juttuja siellä olikaan! :---) En oikein osaa syttyä nettikauppojen kuville paidoista tai housuista, mutta mekkojen valikoimasta löytyy aina jokin enemmän tai vähemmän kiva yksilö. Tällä kertaa moisia yksilöitä löytyi harvinaisen paljon, enkä oikein tiedä mitä tehdä! >__<' Jos joskus sattuu ihastumaan johonkin superihanaan, antaa itselleen myös poikkeuksellisen luvan tilata kyseinen juttu kotiin saakka. Nyt kuitenkin kun mielitiettyjä kasautuikin kerralla noin paljon, valitsemisen sijaan helpompaa on vain jättää ajatus unholaan.

Olen varsin huono tilaamaan netistä vaatteita, sillä niiden istuvuus selviäisi vasta kun tuote olisi jo kotona. Samoin kynnykseni tilata jotakin alennettua on pienempi, vaikka suurin osa näistäkin mekkosista maksaa vain vaivaiset parikymmentä euroa. Onko muuten näitä samoja mekkoja saatavilla myös oikeissa myymälöissä? Miksi ainoastaan netissä löydän näitä kivoja niin paljon? :'3 Suosikkejani taitavat olla ensimmäinen, seitsemäs, yhdeksäs, yhdestoista ja kahdestoista -mekot. : ))

Olen myös ensi kertaa innostunut isoista kaulakoruista, ja tämä hopean värinen kaunokainen olisi kyllä melkoinen timantti minkä tahansa mekon tai vaikka arkivaatteen kanssa! : > Mukavaa löytää jotain jännää ja inspiroivaa pitkästä aikaa! ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti