sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

VAUVA

9.7.2014 klo 07.50 meille syntyi maailman ihanin tyttövauva.<3 Nämä päivät ovat menneet kuin unessa, sillä vieläkään en osaa uskoa todeksi kuinka mieletön uusi ihminen on vihdoin luonamme. Olemme aivan uskomattoman onnekkaita kun saimme perheeseemme näin suuren lahjan enkä osaa kuvailla sanoin kuinka valtava onnemme nyt on.<3 Nyt meistä kahdesta tulikin kolme ja kissoineen laskettuna perheemme kasvoi jopa viisihenkiseksi! >.<' Maailman ihanin, suloisin ja kiltein vauva<3<3

Tyttö syntyi käynnistyksen jälkeisenä päivänä, keskiviikkona. Perjantaina pääsimme jo kotiin ja siitä asti ollaankin oltu ja ihmetelty tätä uutta elämäämme pikkuisen kanssa. Eilen ja tänään kestittiin malttaamattomia sukulaisiamme, jotka hekin olivat odottaneet vauvamme syntymää kuin kuuta nousevaa jo useamman viikon ajan. Tästä lähtien opettelemme uusia rooleja, äitinä ja isänä olemista. Totuttelemme uuteen rytmiin ja sopeudumme hiljalleen muuttuneeseen elämäämme, jossa pikkuisen taarpeet menevät omiemme edelle. Suunnatonta onnea ja tärkeää vastuuta.

Haluan ehdottomasti kirjoittaa tänne muistiin synnytyskertomukseni heti kun ehdin ja jaksan. Toistaiseksi päivät ovat menneet niin nopeasti että tuskin maltan pysyä perässä! :') Blogi siis arvatenkin hiljentyy hetkeksi, kunnes kaikki tasaantuu ja arki alkaa pyöriä mutkattomasti.

Ihania kesäisiä päiviä sinne!<3 Sellaisia mekin täällä vietämme vaaleanpunaisessa onnen kuplassa.<3

4 kommenttia:

  1. voi että kun mä oon onnellinen teidän puolesta.
    ihana ihana vauva.
    onnea niin paljon, ja rakkautta ja hyvää vauvantäyteisiä päiviä <3

    VastaaPoista