sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Arkikuvahaaste 5

Muokkaamaton ja elämän makuinen arkikuva numero viisi tulee tässä! :)

Kauppaan lähtijät pukemassa. Vaipan vaihto ja pukeminen ovat syöttämisen lisäksi kaikkein rasittavimpia juttuja meidän vauvahoidossa juuri nyt. Kaikki nämä ovat pikkuneidin mielestä ärsyttäviä ja elämä olisi paljon hempompaa jos ne voisi vain skipata kokonaan.

Ulkovaatteiden pukeminen on ihan oma lukunsa, koska lämpimissä tamineissa tulee lisäksi kuuma. Onneksi ulos lähtiessä tutti on kuitenkin perus varustoa. Sen käyttöä meillä ei varsinaisesti pelätä, mutta koitetaan kuitenkin jättää minimiin hampaiden muotoutumisen ja kaikenkaltaisen riippuvaisuus-suhteen muodostumisen vuoksi. Tutti on kuitenkin aivan ehdoton nukutustilanteissa ja sallittu silloin kun lähdetään ulkoilemaan, autoilemaan tai kauppaan. Aina kun täytyy olla "nätisti".

- Mikko passittaa mulle helposti pukemisen kaltaiset vaativammat hommat, kuten tässäkin todettiin että alkaa olla kiire ja päästään lähtemään nopeammin jos minä hoidan Taikan äkkiä valmiiksi.

- Alalokerossa lojuvat mangat ovat sekaisin kenenkäs muunkaan, kuin pikkuriiviön jäljiltä. Juujuu, antaa olla siellä! Ei se sieltä niitä saa jos ne ovat tiukasti rivissä. Sanoin joskus minä, kun Mikko ehdotti pienten esineiden siirtämistä ylemmäs. Noh, väärässä olin. Pikkuhiljaa ne ovatkin tuolta siirtyneet ylemmille hyllyille aina kun Taikis kaivaa (ja haukkaa, ärrr) yhden pois paikoiltaan.

- Iso peltirasia takanani, jossa meillä säilytetään tuikkuja, on sekin typyn siirtämä. Vaipanvaihtoalusta, voide sekä wipes-paketti sen sijaan majailevat meillä vähän missä sattuu. Ehkä vielä joskus meilläkin on lattiapintaa näkyvillä. :'D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti