maanantai 20. huhtikuuta 2015

Masquerade!

Viime torstaina olin elämäni ensimmäisillä sitseillä! :) Ei, en vieläkään ole palannut opiskelijaksi, puhumattakaan siitä että olisin aloittanut yliopiston. Kävi onnekas tuuri, että yliopistolainen ystäväni kutsui minut avecikseen heidän järjestönsä järjestämiin kemuihin ja minä tottakai innostuin siitä heti. ^^

Sitsien teema oli arvatenkin Masquerade, jonka vuoksi kaikilla osallistujilla oli otava kasvoillaan naamiot. Pukukoodiksi nimettiin smart casual, mutta ainakin omalta osaltani se taisi taittua enemmän fancy:n puolelle. Moni muukin oli tosin pukeutunut nättiin juhlamekkoon, joten peloistani huolimatta en erityisemmi erottunut joukosta. :') Jotenkin tuon valitsemani koristeellisen naamion kaveriksi ei vain millään mielestäni sopinut kauluspaita tai jakkupuku (joista jälkimmäistä en tosin edes omista :'D).

Päälläni oli alkusyksystä hankkimani H&M:n mekko, jota käytin mm. Taikan nimiäisissä, Andiamon viisi(?!) vuotta vanhat kengät ja kaulassa keskustan pihakirppikseltä löytämäni kehys-kaulakoru.

Naamion hankin muutama päivä ennen sitsejä Turun Punanaamiosta. Jos joskus tarvitsette vastaavanlaista kapistusta, suosittelen edellämainittua liikettä lämmöllä.<3 Vaihtoehtoja oli niin huikea määrä (joista oli myös äärimmäisen vaikeaa valita), että aivan varmasti jokainen löytäisi jotain juuri itselleen sopivaa. Olin itse ajatellut käyväni pikaisesti valkkaamassa yhden, mutta lopulta seisoin hyllyjen edessä ainakin puoli tuntia. :'D Jos siis joskus menette kyseiseen kauppaan samalla tarkoituksella, varatkaa päätöksentekoon reilusti aikaa!

Itse tapahtumassa oli kyllä todella kivaa! 8---) Semi virallista, sääntöineen ja rangaistuksineen, ja samalla hirmu rentoa ja opiskelijahenkistä. Tuntui jännältä kokea "kuuluvansa" johonkin suurempaan kokonaisuuteen ja tutustua uusiin ihmisiin. Sh-kouluni luokan kanssa ei erityisemmin järjestetty mitään koulun ulkopuoisia tapahtumia tai juhlia, joten tuon kaltaista opiskelijoiden välistä ryhmähenkeä olin jopa kaivannut! :') Osallistuimme kaveriporukallani tietysti myös after partyihin ja oli hassua riisua lopuksi päältään naamiot ja nähdä kaikkien uusien tuttavuuksien todelliset kasvot! >.< Ai tuollaisen tyypin kanssa mä olin koko illan jutellut!

Ystäväni opiskelijajärjestön lisäksi paikalla oli myös toinen järjestö, jonka tietyt miespuoliset jäsenet tosin olivat hieman ärsyttäviä. He tietoisasti ajoivat koko illan aikana omaa lapsellista juttuaan ja hieman pilasivat näin tapahtuman kokonaistunnelmaa. Tämä oli kuitenkin onneksi ainoa mälsä juttu koko illanvietossa.

"Heippa kulta, äiti lähtee nyt!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti