tiistai 12. toukokuuta 2015

Symboli-mekko

Iltaa!

Tänään esittelen teille äitienpäiväviikonlopun asuni, joka sisälsi (ja kulminoitui) uuden facebookin goottikirppiksen kautta tilatun mekon. 8) Kyseiseen vaatekappaleeseen liittyy useampi pohdintanäkökulma, sillä vaikka tykästyinkin mekkoon aika paljon, sen tilaaminen ja pukeminen vaati pitemmänpuoleista harkitsemista.

Olen jo pitkään katsellut noita "uskonnallisvibaisia" printtejä ja kuoseja, joissa on milloin mitäkin pentagrammia, ristiä, silmää sun muuta symbolia, joiden kaikkien merkitystä en tottapuhuakseni edes tiedä. Joskus kun tällaiset vaatteet vasta tulivat muotiin, vierastin niitä enkä oikein tiennyt mitä niistä pitäisi ajatella. Hmmm.. Nojoo, tavallaan kyllä jännän näköisiä. Toisaalta en kyllä kannata tai usko noihin juttuihin, niin tuntuisi typerältä pitää niitä päällä. Vaikka kyllähän noista tulee kieltämättä sellaiset shamaani-noita -vibat, mitkä on pukeutumisessa vain hyvä juttu...

Nyt silmän ja mielen totuttua näihin kuvioihin alan pikkuhiljaa, näin jälkijunassa tietysti, lämmetä niille. Mietin kuitenkin millaiset symbolit ovat enemmän ja vähemmän minulle sopivia, sillä en halua provosoida ihmisiä turhaan jos minulla ei ole käytökselleni kunnollisia perusteluja. Esimerkiksi pentagrammit väärin päin ovat melko hyökkääviä ja voidaan yhdistää liiankin helposti satanismiin tai saatanan palvontaan. Kun kumpaakaan näistä en kerran harrasta ja pukeudun muutenkin joidenkin mielestä hieman "provosoivasti" (=paljastavasti ja oudosti), päätin jättää sellaiset väliin. Vaikka olisihan niitä kaikenmoisia vaikka kuinka. Ja oikeasti ihan hyvänkin näköisiä!

Noihin kuvassa oleviin printteihin verrattuna omani on itseasiassa aika lame. xD Tuollainen ouija-mekko olisi kyllä aika kova! 8---)

Mutta niin. Epäröintiä aiheuttavan kuosin lisäksi myös tilaamani mekon malli arvellutti. Äääh kauhee makkarankuori! Kehtaako tällasta muka oikeesti pitää?... Sitten kuitenkin päätin että KEHTAA! Vaikka näytinkin ehkä raskauden toisella kolmanneksella olevalta, tunsin kerrankin itseni minuksi. Ei telttoihin naamioituvaksi mammaksi vaan omaksi vanhaksi Mariaksi! :)

Voisin hankkia tämän kaltaisia vaatekaapin piristäjiä enemmänkin. Varsinkin jos niitä tulee vastaan omistamani yksilön kaltaisin tavoin käytettyinä. Maksoin tästä postineen noin kympin, joten hinta ei sinänsä liikoja kirpaissut kukkaroa.

Muuten tänne kuuluu melko tavallista, kaikkien niiden sekoiluista ja vastoinkäymisistä johtuvien selvittelyjen lisäksi. Ensi viikolla meille tulee luteiden myrkyttäjä ja toivon vain ettemme joudu heittämään enempää tavaroita menemään. Tällä hetkellä meillä kun ei ole enää sänkyä ja ollaan jo parin viikon ajan nukuttu sellaisella isolla puhallettavalla patjalla (selkä ei tykkää). Puremiakin on taas tullut, vaikka ehdittiinkin jo uskoa että ne olisivat kuolleet Raidin avulla. Noh, helpottavaa silti tietää että asiaan on oikeasti tulossa varma muutos jo muutamien päivien päästä.

Sain ystävältä lainaksi uuden Zelda-pelin 3ds:lleni (vanha loppui noin kuukausi sitten </3) ja olenkin koukkuuntunut siihen taas pahemman kerran! Hups. :'D Konsolin hakkaamisen ohella olen käynyt kahdesta kolmeen kertaan viikossa salilla, nähnyt hieman kavereita ja käynyt viikonloppuna sukuloimassa.

Tuleville viikoille ei näillä näkymin ole onneksi erityisemmin menoja, sillä on ihan mukavaa saada hetken aikaa vain olla ja prosessoida kaikkea ympäröivää stressiä. Varaakaan ei tällä hetkellä juuri mihinkään ylimääräiseen ole, niin eipä tarvitse kahta kertaa miettiä keksiäkö jotain ekstraa vai ei.

Rentouttavaa viikon alkua teillekin!JA KYSYMYS! 

Mitä mieltä te olette tämän kaltaisista uskonnollis-vibaisista kuoseista vaatteissa? 

Hot or Not?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti