sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Like Mother Like Daughter?

Mulla on pitkään ollut mielessä tehdä minusta ja Taikasta sellainen kuvakollaasi, mistä voisi verrata näytetäänkö me saman ikäisinä yhtään samalta. Olen koittanut pyydystää käsiini vanhoja vauvakuviani, mutta osa niistä tuntuu olevan jossain syvällä varastojen kätköissä vanhempieni luona. Muutaman olen kuitenkin käsiini onneksi saanut.

Toisena ongelmana onkin ollut meidän riiviön kuvaaminen. Taika kun ei yh-tään suostu olemaan paikoillaan! Hän säntäilee ja juoksee koko ajan, minkä vuoksi edes yhden tunnistettavan kuvan ottaminen muuttuu totaaliseksi kissa-hiiri -leikiksi.

Tänään sain kuitenkin aikaiseksi tehdä tehdä yhden tällaisen vertailu-kuvan. Mitäs sanotte näytetäänkö samalta?

Taidetaan olla tuossa hieman eri ikäisiä, minun kuvani (vasemmalla) on otetty yhden vuoden tienoilla, kun taas tuo Taikan kuva 1v 4kk -iässä.

Omasta mielestäni meissä ON samaa näköä, mutta Taikaa ei voi siltikään kutsua suoranaisesti mini me:ksi. Taikassa on kuitenkin sitä jotain minusta poikkeavaa (Mikon geenejä? Hehh) vaikka suuripiirteisesti katsottuna ollaankin melko samanlaisia. Minun hiukseni ovat kyllä olleet Taikan tukkaa pidemmät, sillä kuten osaatte huomata, ne ovat tuossa 1v-kuvassakin Taikan nykyisiä kiharoita alempana.

Mutta mitäs mieltä te olette? Koitan kalastella Mikon vauvakuvaa tänne vertailuksi, ehkä sitten totuus selviäisi paremmin. ;)


EDIT// Mikon kuva löytyi! Mitäs sanotte, kumman piirteitä Taikalla näyttäisi olevan enemmän? :)

Mikko on tosin kuvassa noin kahden vuoden ikäinen, kun taas Taika on samaiset 1v 4kk. Hitsit, kun meistä kaikista olisi tismalleen samanlainen otos tismalleen saman ikäisenä... : /

Omaan silmääni näyttäisi pahasti Taikan perineen Mikon kulmakarvat sekä nenän. Ainakin tuon ikäisenä juuri nämä kaksi asiaa näyttävät hyvin samalta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti