torstai 1. marraskuuta 2012

WithOut Temptation

Eilen loppui viimein harjoitteluni sairaalassa ja saan jälleen huokaista hetkittäisestä helpotuksesta. :'> Loppuarviointikin sujui yllätyksellisesti ilman yhtäkään moitetta tai parantamisen aihetta. Kiitos siitä maailman ihanimmalle ohjaajalleni Kirsille!<3 Pus!

Tänään sitten vuorossa onkin jotain ihan muuta, nimittäin elämäni ensimmäisen tatuoinnin otto! 8-----))) Oon ihan superinnoissani ja vaikka monet ovatkin kyselleet jännitänkö tekovaiheen kipua, en ole pahemmin edes ajatellut koko asiaa! >:D Siis totta kai tiedostan tatuoinnin oton sattuvan, mutta sillä tatskapaikkani on käsivarren habapuolisko, ajattelen sen menevän aika leppoisasti. n__n Asian laita saattaa toki muuttua kun istun itse penkkiin ja näen omin silmini sen tuhansia kertoja minua pistävän neulan tuijottelevan minua ilkivaltainen hymy kasvoillaan.... (kyllä, kaikille esineille saattaa kovan paikan tullen ilmaantua kasvoja ja mielipiteitä!)

Ei malttaisi millään uskoa kaiken sen kivoimman tapahtuvan tässä parin päivän sisällä! Huomiset halloween-bailut, ja halloween-bileet yleensäkin, ovat ainakin minulle usein se vuoden kohokohta, jota ei saa missata! Niihin verrattuna joulukin jää kakkoseski, hohoo! >:3

Kämppämme on jo nyt alkukoristeltu, mutta suosin jännityksen ylläpitämistä enkä paljasta vielä yllätyksiämme suurelle yleisölle. ;) Ne paikalletulijat saavat olla tietysti ensimmäisiä näkijöitä ja kokijoita. Toisaalta jo kolmansia partyja järjestäessä yllättäminen käy aina vain hankalammaksi.. :/ Valitettavasti kaupan koristevalikoimat ja omatkin ideat alkavat käymään jossakin vaiheessa vähiin. 8( Noh, näette sitten miten on tänä vuonna suoriuduttu tehtävästä!

Minä lähdenkin tästä neulojen alle. Hyvää päivänjatkoa kaikille muillekin, adios!<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti