tiistai 8. lokakuuta 2013

Myynä

Hups, tulipas pidettyä taas taukoa. Harjoitteluni lasten neurolla on vienyt minut täysin mukanaan ja valloittanut uusilla jännittävillä kokemuksilla. Positiivisuuden lisäksi jakso kuitenkin kuluttaa loppuun myös voimia. Siitä kertoo myös taukoni juoksulenkkeilystä sekä sunnuntaisen leppoisan ulkoilun jälkeinen suunnaton väsymys!(???)

Viime viikon alusta tähän päivään asti olen ollut tiiviisti harjoittelussa ja maanantain keramiikkakurssia lukuunottamatta kotona lepäämässä. Jaksamista tai aikaa ei yksinkertaisesti ole tuntunut riittävän muuhun, ja rauhallinen kotiviikonloppu taisi kerrankin olla tarpeeseen.


Uudet päivän-asut ovat toistaiseksi jääneet visusti tauolle. Yleensä niitä tulee sommiteltua ja kuvailtua itsestään, koulun ja muun elämän ohessa, mutta harjoittelujaksoina sellaiset lähes poikkeuksetta muuttuvat kohdallani helpoimpiin mahdollisiin farkut + huppari -yhdistelmiin, joita en todellakaan koe tarpeelliseksi kuvata. Nämä naamakuvat ovat muutaman viikon takaa, ennen keramiikkakurssille lähtöä.


2 kommenttia:

  1. Voi että olet hirveän kaunis.. Olet sitä mitä itse haluaisin ulkoisesti olla :-D lisäksi raskaus pukee sinua todella hyvin. Eksyin jollain ihmeen kaupalla blogiisi, mutta onneksi! Missä kaikkialla ehdit olemaan harjoittelussa ennen raskautta?
    Ninnu

    VastaaPoista
  2. No voi kiitos<3 ;__; Kylläpäs oli piristävä kommentti näin raskausajan loppupuolen ulkonäkökriiseilyn keskelle! ^^' Kivaa jos blogi tuntuu kiinnostavalta! Ehdin olemaan sairaanhoitaja-opintojeni aikana vanhainkoti-, pitkäaikaispuoli-, mielenterveys- sekä lastenharjoitteluissa. Jäljelle jäävät siis kirurginen-, sisätauti- ja syventäväharjoittelut sekä vielä yksi kesken jäänyt koulumme omaa yritystä koskeva Soteekki-harjoittelu.

    VastaaPoista