sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Sunny Stripes

Heippa hei. : ) Meillä päin hiljalleen parannutaan taudin kourista ja aletaan olemaan vihdoin elävien kirjoissa! o/ Viikonloppuiset ysäribileetkin saivat väistyä ensiviikolle flunssatautini pahennettua ke-to -yönä hengenahdistukseksi. Ilmaa oli niinkin vaikeaa saada tarpeeksi, että kyseisenä yönä en saanut nukuttua sitä pienintäkään hetkeä! D: Tiedä sitten, vaikuttiko siihen flunssa, raskaus vai stressi. Tai luultavimmin kaikki ne yhteensä? Olen ainakin kuullut raskaana olevilla hengenahdistuksen olevan melko yleistä johtuen sikiön painamisesta palleaan/keuhkoihin/suuriin verisuoniin. Onneksi tämä kaikki kuitenkin helpottui huimasti jo seuraavana päivänä. Ehkä vauveli siis pyörähti hieman parempaan asentoon?

Tuntuu huvittavalta miettiä jo tässä vaiheessa joitakin vauvan asentoja, kun tuntuu että synnytykseenhän on vielä vaikka kuinka pitkä aika! Todellisuudessa kuitenkin kun miettii jäljellä olevia kuukausia, laskettuun aikaan on vain hieman yli kolme kuukautta!!! Järkyttävää! O_O' Vaikka toisaalta, melkoisen tukala olohan tässä on kieltämättä jo ollutkin...

Mekko - Lindex, Takki - Seppälä, Laukku - Aleksi13, Paksupohjatennarit - Nelly
Tuollaisissa löysemmissä telttavaatteissa olemus on sekä ulkoisesti että sisäisesti kuin muumimamman ja mollamaijan sekoituksella. =__=' Viehättävyydestä pysytellään siis kaukana vielä jonki aikaa, mutta koitetaan sen sijaan keskittyä elämän muihin asioihin.

Viikonloppuni meni kaikenkaikkiaan hyvin levollisissa merkeissä. Aina välillä koitin käyttää aikaa järkevästi ja lukea ensiviikkoiseen ensihoidon tenttiin. Tänään poistuin ensi kertaa koko aikana ihmisten ilmoille, käytyämme pitkästä aikaa isommassa kaupassa. Nyt tuli sitten hankittua jälleen uutta hiusväriä sekä ensi kertaa Biozell:in värinaamiota! Jälkimmäisestä (siis juuri kyseisestä merkistä) minulla ei vielä olekaan entuudestaan kokemusta, eikä tarjolla olevista vaihtoehdoista oikein löytynyt sitä juuri minun tarvitsemaani väriä. Päädyin kuitenkin sävyyn Mandarin, ja saan vain ettei lopputuloksesta tule ihan shokeeravan porkkanaa. >_<''

Ajattelin tästedes kokeilla värjätä kuukausittain vain hiusteni juurikasvua ja pitää lopun tukan värikylläisyyttä yllä color maskeilla. Kylläpäs muuten sain tässä itsetuntooni melkoisen kolahduksen, kun jokunen päivä sitten Mikko sanoi minulle "pitäiskö sun kulta tehdä jotain tolle juurikasvulles?" ^^'' Näin ei ole vielä KOSKAAN tapahtunut ennen, joten voin vain kuvitella kuinka karsealta tämä taitaa jo ulkopuolisenkin silmiin alkaa näyttämään... :---D Nyt jos koskaan taitaa siis olla korkea aika tehdä asialle jotain.

Tämmöisiä kuulumisia tänään. Hyvää uuden viikon alkua teille taas huomenna. : ) Moips!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti