keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Rauhaa Rinnassa

Moikkista vaan! : ) Täällä eleillään yhä tasaista arkea, tosin hieman rennommissa tunnelmissa. Minulla on nyt muutaman viikon ajan melko löysää koulunkäyntiä, kun tajuttiinkin opettajan kanssa ettei minun ole lainkaan järkevää käydä suunnittelemiani sisätauti- ja kirurgiaharjoitteluihin liittyviä juttuja nyt, kun kuitenkin aijon itse harjoittelut suorittaa vasta vuonna nakki ja makkara. Tällä erää siis ensi viikoksi olisi vain yksi tentti sekä opinnäytetyön aiheseminaari ja kunnon koulunkäynti alkaa vasta sitä seuraavalla viikolla Soteekki-harjoittelun muodossa.

Ajattelin pitkään, pitäisikö minun nyt näiden muutaman viikon aikana yrittää änkeä aikatauluihini vielä jotain ylimääräistä, mutta päätinkin ottaa sitten hetken rauhallisemmin. Olen kuitenkin ylittänyt alkuperäiset suunnitelmani muun muassa mainitsemallani opinnäytetyön aloittamisella, mitä olin alustavasti suunnitellut tekeväni vasta äitiysloman jälkeen.

Tämän päivän aamupala: marja-smoothie, leivät kinkulla, juustolla ja avokadolla, vitamiinivesi ja maitokahvi :)
Herkutteluananasta
Tänään kävin koululla suorittamassa viimeisimmät lääkelaskukokeeni, mutta yllätyksekseni munasinkin yhden tehtävistä aika pahasti. -___-' Jotenkin en vain millään käsittänyt mitä ihmettä tehtävästä haetaan, ja vartin verran sitä luokassa pohdittuani päädyin palauttamaan vajaan tenttipaperin opettajalle. :( Kotona tehtävää useaan otteeseen Mikon kanssa selitettyäni lopulta ymmärrys valtasi minut ja harmistus sen ainokaisen tehtävän reputtamisesta iski päälle vielä enemmän. Tämä on ensi kerta kun lääkelaskutenttini menee penkin alle ja tiedän että uusintamahdollisuuksia ja -kertoja on tarjolla vaikka millä mitalla, mutta jostain kummasta periaatesyistä halusin niiden kaikkien menevän kerralla nappiin. Pöh. : /

Muuten tänään ollaan järjestelty paikkoja ja siivottu kämppää. Makuuhuoneemme täytyy asetella kesäksi täysin uuteen uskoon saadaksemme mahdutettua sinne kaikkien entuudestaan olevien kamppeiden lisäksi pinnasänky. Sisustaminen on nykyisessä asuntomme kunnossa melko vieras käsite. Kyseinen aktiviteetti  muistuttaa täällä lähinnä tetristä "Hmm, mihis tämä juttu saisi taas mahdutettua? Joko oot koittanut tunkea se säilöön sängyn alle? Eikun niin, sinnehän me justiinsa laitettiin ne koskettimet, hmmm...."

Nämä nykyiset 52,5 neliötä alkavat todella käymään melko ahtaiksi näin suurelle tavaramäärälle, puhumattakaan vielä tulevasta kolmannesta perheenjäsenestä. Onneksi tarkoituksena olisikin hankkia suurempi kämppä jo kesän lopulla tai viimeistään syksyn alussa.

Uskomatonta muuten, miten huomenna täyteen tuleva raskausviikko 30 todella tarkoittaa että laskettuun aikaan on jäljellä enää kymmenisen viikkoa. Itseasiassa jo kahdeksan viikon päästä vauva tulee olemaan jo täysikasvuinen ja valmis tulemaan maailmaan! :o Itsestäni kuitenkin tuntuu siltä, että synnytys menee yliaikaiseksi ja venyy peräti heinakuun alulle...

Ruokaa viikolta: kanaa, salaattia, nuudelia ja intialaista tomaattikastiketta
Valkosuklaaa<3
Vihreää teetä ja vihreitä omenoita, mmm!! ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti