maanantai 12. toukokuuta 2014

Psykedeelisiä kesämekkoja

Mekot: Nelly.com
Miten satuinkin törmäämään näin tyrmääviin psykedeeliskuosisiin kesämekkoihin kuin nämä! <3__<3 Nelly:stä löytämäni Ginger Fizz -kokoelmasta olevat värikkäät futuristiset mekkoset ihastuttivat minut itseensä oudon viehättävällä tavallaan, sillä vaikka pastellivärit ovat mielestäni yleisesti ottaen plää, NÄMÄ vain ovat jotain aivan uutta! Voi olla että tykästyin näihin ainoastaan näin nähdessäni ne kaikki yhdessä, enkä pitäisikään yhdestäkään sellaisenaan yksinään, mutta hmh! : )) Kivoja ovat kuitenkin ja minä haaveilen jo kesästä ja takaisin saamastani vartalosta!

Totta puhuen totuttelen yhä ajatukseen, että kropallani kestää takuulla enemmän kuin muutama hassu päivä palautua entiseen omaan vanhaan muotoonsa. Olen ajatellut että samoihin mittoihin palautumiselle ja laihduttamiselle on todella annettava oma aikansa ja edettävä sen asian kanssa rauhallisesti. Itseasiassa ajattelin aloittaa projektin "oma keho kuntoon" vasta syksyllä.

 Olisi hyvä vain ottaa rennosti ja totutella uuteen perheenjäseneen rauhassa ilman typerää stressiä siitä ovatko mittani nyt jo entisillään ja paino vähentynyt riittävästi. Uskon että vauvan synnyttyä minulle iskee kova hinku palauttaa kaikki mahdollisimman "normaaliksi", vaikka totuushan on ettei vanhaan ja totuttuun ole enää paluuta. Alkuhässäkästä ja uuteen rytmiin totuttelusta selviydyttyämme voin aloittaa kehonkuvamuutoksen tekemiset aivan alusta ja puhtaalta pöydältä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti