torstai 12. syyskuuta 2013

Sussimusuumu

Sumuista huomenta kaikille. Tänne päin kuuluu ihan hyvää. Huomenna, kolmastoista perjantaina, täytän hurjat 21-vuotta, minkä sulatteluun minulla on kieltämättä kestänyt hetki. En ole enää aikuisuuden kynnyksellä oleva tai parikymppinen, vaan reilun parikymppinen aikuinen nainen. Hurjaa... Siihen liittyen koko eilinen päivä oli taloudessamme melko hektistä siivoilua ja kokkaamista. Tänään kyläämme saapuu joitakin sukulaisiani, ja se jos jokin on aina hieman stressaavaa... : D Toisaalta, se on aina hyvä syy kunnon suursiivoukselle ja ainakin siksi viitsin vihdoin ja viimein viedä kierrätykseen jo muutaman kuukauden ajan kertyneitä lasi-, metalli- sekä paperiroskiamme.

Myös se, että vieraat pyytää VAIN kahville, tarkoittaa käytännössä yhden ruokalajin sijaan yhden makean ja yhden suolaisen piirakan, voileipien sekä pasteijoiden + kaikkien mahdollisten oheisherkkujen valmistamista... Huoh. : D

Verenpaine nousee hieman entisestään kun tajuan, että perjantaillekin on tulossa meille väkeä. : DD Itse syntymäpäivänäni pidän kotonamme juhlat kaveriporukallemme, joiden teemaksi muodostuivat jätesäkit. XD Kyllä, luitte oikein. Kaikki vieraat tuunaavat itselleen bileasunsa jätesäkeistä, sekä illan yleisenä tekijänä ovat samoin nuo monikäyttöiset mustankiiltävät kaverit. Hohoh! Kuulostaa miltei rivolta... Mutta asiaan!

Pidän aivan hirmuisesti juhlien järjestämisestä; ruokien suunnittelusta, leipomisesta, koristelemisesta sekä uusien booliohjeiden etsimisestä, kaiken muun hässäkän ja sättäämisen ohella. Pidän jopa rahan tuhlaamisesta, kun niillä hankitaan kivoja uusia juttuja bileiden piristämiseksi ja näin myös onnistumiseksi! Tällä kertaa juhlien järkkäys tuli päätettyä vasta muutama viikko sitten, ja vasta myöhemmin tajusin kuinka raskasta onkaan kestiä sekä sukulaisia että ystäviä kahtena peräkkäisenä päivänä! D: Erityisesti, kun joudun luultavasti pitämään vielä kolmannet juhlat vanhemmilleni ja perheelleni, sitten kun isäni palaa takaisin työmatkoiltaan...

Mutta huomisiltainen!!! Ihhihh, en voisi olla enempää innoissani!! 8----)))
En muuten tiedä huomaako kuvien laadussa mitään erityistä eroa, mutta nyt vihdoinkin ollaan taas
digikameran onnellisia omistajia. Vanha rakkinekamerani, joka oli viety Giganttiin huoltoon, oli niin pahasti sekaisin, että muutama päivä sitten giganttilaiset ilmoittivat meidän saavan hakea liikkeestä itsellemme uusi  digikamera. Giganttiin mentyämme päätimme kuitenkin valitsemamme FujiFilmin sijaan nyt jokin muu merkki, sillä edellinen kamera ei ihan täyttänyt kaikkia toivomiamme kriteerejä. Pienen hintavertailun jälkeen päätimme laittavamme kameraan tällä kertaa vielä hitusen enmmän rahaa, saadaksemme vihdoinkin ihanookoo-kameran sijaan vautsi-kameran.

Myyjän selittämän kameravertailun sekä suositusten jälkeen (koska itse ei sellaisista oikein ymmärretä) päädyttiin ostamaan hieman kalliimpi, mutta kuitenkin suht edullisesti saatu Canon IXUS. :) Toistaiseksi mitään huikeaa eroa en kuvien laadun muuttumisessa ole havainnut, mutta annan kameralle ehdotonta plussaa siitä, että sen automaattinen tarkennin on hyvä sekä automaattinen salama ei tyrkytä itseään ihan koko aikaa. Ilman salamaakin kuvista tulee yllättävän hyviä ja tarkkoja, toisin kuin vanhalla kameralla, jolloin niistä tuli pelkkää höttöä. Varmasti tämä johtuu myös käyttäjän olemattomista kamerankäsittely-taidoista, mutta kaikkea ei voi hallita. :)

Kuva täältä.Niin ja vielä yksi juttu. Ennen koulun tulevaa lastenharjoittelua meidän pitää kaikkien käydä terveystarkastuksessa ja huolehtia kaikki mahdolliset juttumme kuntoon varmistaakseen että on varmasti terve eikä voi aiheuttaa mitään tartuntoja lapsille. Huomasin itse, että kappas minun pitäisikin hankkia itselleni tetanus-rokotteen vahvistus, joten otin sellaisen saman tien, omalla terveystarkastuksellani. 

Ensiksi ajattelin "olipas tämä nyt yksinkertainen toimenpide, ei edes kirpaissut yhtään, hmh", kunnes illalla kotona aloin tuntea aivan käsittämätöntä särkyä koko oikeassa käsivarressani! D---:: Siis ihan totta, särky oli niin lamaava, että käden ojentaminen tai sillä kirjoittaminen oli mahdotonta, puhumattakaan housujen kiskomisesta jalkaan... X___x' Samana iltana mennessäni nukkumaan särky oli niin kova, että unen saaminenkin oli hankalaa... :( Muilla luokkalaisillani ei ollut kyseisestä rokotteesta mitään vastaavanlaisia oireita ollut, joten en sitten tiedä.. Ehkä olen jotenkin yliherkkä?.. Näin kolmantenakin päivänä rokottamisesta käsivarressa tuntuu käden nostaessa pientä nipistelyä, mutta pahin on onneksi jo ohi!

Mutta juuh, tällaisia kuulumisia mulla. Toivottakaahan minulle juhlien järjestämisen onnea tai ainakin sitä, ettei juhlista muodostu täydellinen katastrofi! : D Tuskin kyllä, mutta kaikkihan on mahdollista. ;) Meikäläinen lähtee tästä kohti koulua näin puoleltapäivin. Ah, rennot aamut ovat ihania!!<3 Ihan mahtavaa viikonloppua teille muillekin, kuin pippaloihini tuleville, hihih! >.<


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti