sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Scary Music 2

Kuva
Olimme perjantaina rakkaan ystäväpariskuntani kanssa kolmistaan katsomassa huikeeta Scary Music 2 -kauhuelokuvamusiikki konserttia Turun Kårenin isossa salissa. Bongasin tapahtuman muutama viikko sitten facebookista, ja onneksi sen tein. Kokemus oli näin synkän musiikin ystävälle ja kauhuelokuvien suurkuluttajalle niin mieluinen, etten heti edes keksi minne parempaan kohteeseen olen viimeisten kuukausien aikana tuhlannut rahani.<3

Paikalla oli yhteensä seitsemän "vakimuusikkoa", joista suurin osa soitti puhaltimia ja kaksi pianoa sekä rumpuja. Näiden lisäksi lavalle kutsuttiin myös muutama muu erityisosaaja sähkäkiraran sekä viulun kesyttämiseen. Muusikot samoin tarvittaessa vaihtoivat soittimia ja siirtyivät hetkeksi esimerkiksi kellopelin, marakassin, tamburiinin tai muun erikoisemman soittimen äärelle. Tunnelma oli kauhuelokuvien omainen, mutta samalla kepeän humoristinen hauskoine ja hienosti suunniteltuineen välispiikkeineen.
Illan asuna toimi musta hame sekä uusi, H&M:lta ostamani ruusupaita. Minusta paidan kangas oli aivan ihana ja löydettyäni kaupan vaatetangon syöväreistä ainoan oikean kokoisen yksilön, tarrauduin siihen kynsin ja hampain, Hieman tosin masensi kun seuraavana päivänä törmäsin tismalleen samanlaiseen paituliin vastaan tulevalla mummolla... Noh, ei voi mitään. : DKonsertti oli aivan uskomattoman energisoiva! On vaikeaa sanoin kuvailla miten mahtavalta tuntui kuulla livenä niin kauniita ja surumielisen melankolisia sekä toisaalta myös voimakkaita ja suurenmoisia kappaleita riipivistä kauhuelokuvakohtauksista.

Oltiin kaikki kolme illan päätteeksi niin fiiliksissä, että sovimme menevämme tulevaisuudessa enemmänkin tämän kaltaisiin kiinnostaviin kulttuuritapahtumiin! Jotenkin konsertit, teatteriesitykset ja muut näytökset vain tuntuvat aina niin kalliilta, että niistä pihistäminen on kaikkein helpointa :'S Kun rahaa on vain rajoitettu määrä, vaikuttaa elämyksen ostaminen materiaalista asiaa turhemmalta, sillä lopulta mitään ei tavaran ostamisen tavoin "jää käteen". Aina harvoin kun keikalla tai missä tahansa hyvässä live-esityksessä tulee käytyä tulee todettua, ettei tätä parempaa rahojen tuhlausta olekaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti