lauantai 25. lokakuuta 2014

Uupunut kestittäjä

Heips! Olo on just nyt hieman väsynyt ja tokkurainen kestittyäni kokonaiset neljä päivää rakkaita sisaruksiani (kaksi päivää per sisko). Jotenkin vieraiden läsnäolo kodissaan uuvuttaa aina, vaikka kyseessä olisikin sukulaiset ja yhdessä vietetty aika mukavaa vaihtelua arjen yksinäiseen vauvahoitoon.

Tunti sitten vihdoin saatiin rauha myös marakatin itkuisesta viiroituksesta. Ensin Mikko yritti nukuttaa neitiä puoli tuntia, sitten minä kaksi tuntia, jonka jälkeen päätettiin järkätä kylpy ja vasta sitten Mikko sai väsyneen ipanan uneen saakka. Armoa pliis! T_T' Oma rauha, mitä se on??

Takki-Seppälä, paita+hame-H&M, sukkikset-Lidl(?), kengät-SkoPunkten
Kierreltiin eilen pikkusysterin kanssa Turkua, pääosin keskustan kauppoja joita osui matkamme varrelle. Sain viimein hankittua itselleni halloween-asun tulevia pippaloita varten! Kyseessä on melko erilainen hahmo tällä kertaa edellisvuosiin verrattuna. Vaikka eipä toisaalta mitään NIIN ihmeellistä. Nomutta silti, äää halloween !! Hiihh, alan olla bileistä jo melko innoissani! :'>

Lisäksi löysin reissullamme aivan ihanan mustan (köh, kuinkas muutenkaan) hameen sekä superpirteän oranssinpunaisen pipon H&M:lta. Tuntuu että nykyisin muita vaatekauppoja ei minun vaateostoksille olekaan, sillä muissa liikkeissä on joko a) liian kallista tai b) ei ollenkaan minun tyylisiä vaatteita. Itseasiassa useammin kyseessä on juurikin tuo jälkimmäinen vaihtoehto, vaikka melko monesti kyseessä on molemmat.

Voi että! Näitä Taikan kuvia katsellessa iski niin kova rakkauspuuska ettei mitään rajaa! ;___; <3 Meidän oma vauva! Maailman ihanin ja suloisin!<3 Vitsit kun saisi murusta otettua enemmän nauru-hymy -kuvia! Useimmiten sellaiselle tarvitsisi kuitenkin yhden (minun) lisäksi myös toinen aikuinen, sillä typy hymyilee vain yleensä jollekin henkilölle. Yksin hänen hymykuvaaminen on siksi hieman hankalaa. (Kokeiltu on..)

Jollekin kuvaajallekin vieminen voisi olla aivan mieletöntä, jolloin saataisiin murusta oikein kunnolliset ja laadukkaat ammattilaisen tekemät otokset! Mistä tulikin muuten mieleen, oltiin muutama päivä sitten valokuvauttamassa Taikalle ja minulle uudet passikuvat valokuvausliikkeessä! >.< Iik, olin tytöstä niin ylpeä kun tämä oli aivan superkiltisti ja kuva onnistui jo ensimmäisestä kerrasta! :'33

Eipä minulla tähän hätään muuta. Palaillaan paremmalla ajalla, moi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti