tiistai 7. lokakuuta 2014

Ajatuksia tältä aamulta

"Mmmm... 

Aamupala on kyllä ehdottomasti päivän paras ruokailu! Jos muuten joudun vähähiilihydraattisen laihdutuskuurini vuoksi rajoittamaan leivän käyttöä, niin aamupalalla yksi kokonainen ruisleipä on sallittu. 

Ahh, ruisleipä, rakastan sinua!<3

Mutta aivan parasta on saada aamupalaksi paahdettu ruisleipä juustolla ja avokadolla! Sitä täydellisempää yhdistelmää ei olekaan! Ehkä lemppari ruokani! Paitsi että vuohenjuusto... Ja pesto... Ja paholaisen hillo... Ja se uusi lemppari aurajuusto... No mutta anyway!

Täydellisen aamupalan kruunaa täydellisten leipien lisäksi iso saavillinen kahvia! Maidolla! Ahh, tämä uusi Indiskan jättimuki on tähän tarkoitukseen aivan täydellinen! Ja uht-maito on kyllä kahvimaidoksi tavallista kevytmaitoa parempaa.

Pitihän sitä maitoa vielä olla jääkaapissa? Kyllä siellä nyt sen verran on, että se riittää aamukahviini. *Lori-lori-lori-...* Täh? Se loppui sittenkin kesken?! Ja minun täydellinen aamupalahetkeni on pilalla!? Ei käy! Eikö täällä jääkaapissa olisi edes JOTAIN mikä voisi korvata puuttuvan maitomäärän? Kermaa... Vaniljakastiketta... Hmmm.. ÄIDINMAITOKORVIKE! Tuutin 1. -maito saa luvan kelvata tähän tarkoitukseen!

*Lori-lori-lori* Noin! Maistetaanpas... Ei hassumpaa!""Hei mikäs muuten sitten olikaan se Taika-sarjan kaltainen jättimuki, jossa on se upea peura tai joku? Se muki kun olisi vieläkin täydellisempi mitä ne Taika-mukit, vaikka ihan kivojahan nekin on. 

Mutta se sininen peura, hmmm... Oliko se joku.. Satu...Metsä? Joo, Satumetsä se taisi olla! Googletan vielä! Hmm.. Joo tämä se on! Hiih, ihana! On kyllä niin kaunis ja minun näköinen tämä! Pitäisikö ruveta keräilemään tätä sarjaa? Joo, kerrankin sarja josta oikeasti tykkään! Tämä se on!

Maksaakohan sellanen muki saman verran kuin Taika-sarjan mukikin? Kurkataanpas täältä Iittalan verkkosivuilta... *Skroll, skroll, skroll, töks* Täh? Missä se täällä on?? Googletan uudestaan... 

EI OLE TODELLISTA! Tuote on poistettu valikoimasta?! ARRGGHH!! Tää on NIIN MUN TUURIA! Kun kerrankin ihastun johonkin, sitä ei ole enää saatavilla! Siis just tätä....."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti