perjantai 6. heinäkuuta 2012

Sailor Summer

Tänään luvassa kesäistä asua! 8) Käytiin eilen Mikon vanhempien kanssa Reposaaressa, herkuttelemassa Merimestan kalapainotteista seisovaa pöytää. Jo jonkin aikaa himoitsemaani silliä oli tarjolla ainakin viidessä eri sortissa ja lohtakin löytyi pöydältä ainakin kolmessa muodossa!<3 Maisematkaan eivät Reposaaressa jättäneet kylmäksi ketään, sillä aaltojen loiskinta ja tuulivoimaloiden humina loivat heti sen mielettömän merellisen tunnelman.

 Ilma oli päivän mittaan yltänyt kuulemma jopa 27 -asteliuokkiin, joten hellettä piisasi. Ei tuntunut mitenkään rohkealta pukeutua tuollaisena päivänä vain yhteen pieneen mekkoon. :))

Sailor-mekko - Lontoo, korkokengät ja aurinkolasit -h&m

Asussa esiintyvä laukku on muuten uusi! Hankin sen Turun keskiaikamarkkinoilta viime viikonloppuna ihastuttuani sen jännittävään lukkoon! 8) Katsokaa nyt tuota kompassia muistuttavaa pronssista ympyrää! Eipäs siitä heti tajuakaan jujua, miten se toimii.

Ideana on kuitenkin pyöräyttää päälimmäisinä olevat kolme "siivekettä" oikeaan suuntaan ja onnistua asettamaan ne oikeille kohdillensa, alempana olevien siivekekolojen ylle. Näin lukko muuttaa muotoaan ja kannen pystyy saamaan auki. :)

Tämän yksinkertaisen, mutta erikoisen yksityiskohdan lisäksi laukussa viehätti myös sen aito nahka ja laatu. Olen todellakin kyllästynyt ennestään omistamiini halpislaukkuihin, joihin ehtii tykästyä, mutta jotka joutuu jo hetken käytön jälkeen kiikuttamaan roskakoriin. Toivottavasti tämä kaveri kestäisi edes jonkin aikaa kauemmin!

Syötyämme vatsat täyteen suuntasimme koipemme kohti kotia. Illalla seuraamme liittyivät hetkeksi vielä Jenna ja Aati päivittelemään maailman menoa ja potemaan ilmassa vallitsevaa kuumuutta. :----DLoppuun vielä muutama autossa napattu lärvikuva, joiden viimeisimmän jälkeen aiheutuneesta naurukohtauksesta johtuen en kyennyt enää jatkaa valokuvailua koko loppupäivänä. :------D Kattokaas sitä nyt hei! XDD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti