sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Snow White

 Torstai-iltani meni yllättävissä merkeissä! Tulin väsyneenä töistä, kuten aina, ja olin kuvitellut viettäväni loput päivästä löhöillen kotisohvalla. Yllättäen Mikko soitti töistä ja ilmoitti, että hän on suunnitellut meille illaksi menoa. 8)

Mikko oli varannut meille kaksi lippua Lumikki ja metsästäjä -elokuvaan, jonka traileri näytti meidän kummankin mielestä jännittävältä ja katsomisen arvoiselta teokselta. Sitäkin enemmän minua kiinnosti nähdä itse sadun uudelleenrakennetun ja -näytellyn version, joka poikkesi alkuperäissadusta melkoisesti. :) Myönnettäköön, että tietysti myös elokuvassa näyttelevän Twilight - Kristinen näyttelijäsuoritus kaipasi omaa arvosanaani.

Kaikenkaikkiaan pidin elokuvasta! Sen mieletön visuaalisuus ja monipuolisuus saa minulta suuret plussat, ja vaikkei kokonaisuus niin täydellinen ollutkaan, en anna sen häiritä kokonaisvaltaista hyvää vaikutelmaa. :) Huonoiksi puoliksi voi luokitella elokuvan massiivista sisältöa, joka välillä tuntui yrittävän miellyttää jokaista katsojaan jollakin konstilla; oli noitaa, keijua, poroa, kääpiöitä, trolleja, naisheimoa, eläviä puita ja oikeastaan melkeinpä kaikkea hahmoa, mitä satutarinaan voi vain keksiä tunkevansa.

Sekavasta hahmoluettelosta oli kuitenkin sen verran hyvää puolta, että leffaa katsoessa ei tullut tylsää! Koko ajan tapahtui jotain uutta, mistä jaksoi kiinnostua. 8) Kristine oli hieman jäykkä ja yksi-ilmeinen, kuten muissakin elokuvissa, mutta sopi mielestäni Lumikin rooliin kuitenkin suhteellisen hyvin.


Mielestäni satutarinaa kertoessa elokuvissa unohtuu usein itse SADUN ominaisuudet. Taianomaisuus, sankarillisuus ja tietynlainen viattomuus vain mielestäni kuuluvat satuun kuin satuun, ja tässä elokuvassa nämä asiat olivatkin poikkeuksellisesti kohdillaan. Satumainen tunelma, sekä hyvässä että pahassa, välittyi mielestäni katsojalle mainiosti. Kiitos tästä!<3 8)

Leffateattereissa visiteeraaminen on ainakin minulle ollut aina ihana kokemus. Lähiaikoina, kun leffaliput maksavat yli kymmenen euroa/kappale ja lompakossa majailee matti, on teattereilla käynti harventunut entisestään. Tällä kertaa Mikko tilasi lippumme netistä ja onnistuikin saamaan ne vain 6 euron kappalehintaan! : 3 Lisäksi, koska on kesä ja ollaan molemmat töissä, ostimme paikanpäältä isot popcornit sekä kummallekin omat jäähilejuomat!<3 Olin niin kauan odottanut pääseväni maistamaan sellaista, ja nyt se vihdoin toteutui! ^^

Jos varaa vain olisi enemmän, lähtisimme leffaan puolestani vaikka joka viikonloppu!<3

Päivän asun virkaa suorittivat:
Violetti kauluspaita (Seppälä), musta samettihame (2nd hand, H&M), musta neule (Gina Tricot), verkkosukkahousut (Primark, London), kolikkokaulakoru (Viikinkimarkkinat) ja uudet kengät Lontoosta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti