tiistai 21. elokuuta 2012

Squareble


Eilisen päivän asu koostui pitkästä aikaa ruuduista. Niillä mentiin kirpparille, leipomoon ja ruokakauppaan. Tämän suurenmoisen ohjelman lisäksi päivään mahtui myös grillajaisten jälkeisen jäätävän tiskikasan kanssa painiminen, pullojen ja tölkkien palautus (kaksi säkkiä) sekä näiden edeltävien aiheuttamien yleisten paskalätäköiden siivoilu pisin kämppää.

Tekeekö kellään muulla mieli ryyppäjäisten jälkeen desinfioida huoneet katosta lattiaan niin, ettei mitään muistoa darrasta tai alkoholista jää jäljelle? Itse yritän aloittaa siivoilut jo itse illan päätteeksi (tietysti omasta kunnosta riippuen), sillä darra-aamuna herääminen kesken eilisten puolitäysien drinkkijämien ja dippikastikkeen tahrimien pintojen ei ole mielestäni millään tavalla hehkeää. Vaikka valitankin aina Mikon yleisestä överi-siivoiluintoilusta, kyllä tällaisissa tilanteissa on mielestäni syytä rikkoa rimoja. Haha :----DD

paita-2nd hand(H&M), hame:Seppälä, rannekoru:KappAhl
Siivoamisen lisäksi ehdittiin eilisiltana käymään myös pitkästä aikaa lenkkeilemässä. Miksi aina lenkkipolula tulee päiviteltyä luvattomaan vähäisiä lenkkikertoja, kun taas kotisohvalla istuessa sellaista ei tule edes ajatelleeksi? Varsinkin kun kuntoilessa tulee ihan oikeasti hyvä ja pirteä olo, kun taas koko päivän kotona köllöteltyä väsyttää vain entistä enemmän. Elämän suurimpia mysteerejä, I guess.

Tänään lukuvuoden ensimmäiselle laulutunnille. Mitäköhän siitäkin tulee näin kissanuhan alaisena?...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti