keskiviikko 29. elokuuta 2012

Sleepy morning

Kiireisten ja pitkien koulupäivien sekaan ei tunnu mahtuvan muuta kuin hetki lepoa ja jälleen kiitäminen kohti uutta suuntaa. Eilen kävimme Sarin kanssa opiskelijatalomme Saikun illanistujaisissa. Kyseessä oli vaihtareiden järjestämä tutustumisilta, jonka suurimmaksi osaksi jäimme kuitenkin nöpöttämään taka-alojen nurkkiin ja seurailemaan tapahtumaa kauempaa. >.<' Vaikka moni tunnistaa meikäläisen jonkinsortin hölösuuna, on minullakin aika moni kaniini piileskelemässä housujen sisällä.

Hieman pettyneinä suuntasimme Amarilloon katsastamaan ykkösten fuksiaisia. Porukkaa oli niin paljon, ettei sisälle päässyt kuin änkeytymällä, istumapaikoista nyt puhumattakaan. Tapasimme Mikon ja hänen luokkatoverinsa (toimivat tuutoreina) ja juttelimme siinä hetken 2,5 euron keskiviikkosiidereitä nauttien. Ennen lähtöä pääsin kuitenkin lopulta tekemään uutta tuttavuutta jänöistäni huolimatta. Eipäs siis illan idea mennyt täysin penkin alle. ;)

Kumpikin paita - 2nd hand (KappAhl), hame - H&M, sukkahousut - Seppälä, Kengät - Aleksi13
Tänään taas pitkä päivää ja suorittamista. Mikon herättyä seitsemäksi harjoitteluun herran kolinat olivat niin armottomia, että omatkin silmät oli avattava ennen aikoja. On kun se niin vaikeaa olla pitämättä avainnippua jossain muualla kuin vyölenkissä kilisemässä tai laittaa edes makkarin ovi kiinni! Stna. -_-'

Minäpäs suuntaan tästä pukemaan kouluun. Hyvää päivän alkua kaikille!

2 kommenttia:

  1. aa avainnippu vyönlenkissä - maailman hirvein ääni, ja varsinkin herätyksenä !

    VastaaPoista
  2. No älä muuta sano!! :( Sana kun herää johonkim ikkupikkuseen kissan jatkuvaan ropinaan tai jonkun pariston kolisuttamiseen.

    VastaaPoista