torstai 28. helmikuuta 2013

Noitatyttö punaisissa sukkahousuissa

Voi että tuota ilmaa!!<3 Ainakin meillä täällä aurinko paistaa niin kauniisti, että suorastaan pakahduttaa katsella ulos ikkunasta! 8) Kyllä se kevät sieltä on tulossa, viikonlopuksi luvatuista pakkasista huolimatta.

Pari päivää sitten koittelin pitkästä aikaa sivujakausta ja otsatukan piilottamista. Aikaisemmista epäonnistuneista kokeiluista huolimatta lopputulos näyttikin mielestäni ihan kivalta. ^^ Vaikka heihs, onhan minulla sellainen otsatukaton kampaus joskus ihan oikeastikin ollut! Vielä ala-, yläaste -aikoina olin joskus päättänyt kasvattaa silloin äidin päättämä ja typeräksi totemani otsatukka menemään. Siellä teini-Maria tyytyväisenä heilutteli kokolettiään tuulessa kun jo lukion aloitettua palasikin takaisen kypärämalliseen neliönaamaansa! >.<''

Pitäisikö otsis sittenkin kasvattaa menemään? Vai näähh, kyllä nykymalli taitaa siltikin olla tuhannesti vanhaa persoonallisempi!!
 :---)

Tuolta meitsikkeli näytti yli viisi vuotta sitten Liettuan matkalla ->
Pelottavaa kuinka vähän olenkaan loppujen lopuksi siitä muuttunut...Tällaisia kledjuja päälle taas yksi päivä päätyi

Taas melko simppeli kokonaisuus, mutta tykkään siitä silti. Haluaisin omistaa vieläkin enemmän yksinkertaisia, mutta jollain tavalla erikoisia mustia arkimekkoja, joiden kanssa värilliset sukkahousut tai korut saavat asusta jännittävän. Noitamainen (tai enempi ehkä pikku noitatyttömäinen) tyyli on erittäin mieleeni ja toivoisinkin pääseväni viljelemään sitä kevään mittaan enemmän. Kunhan harjoittelu loppuu, hoitsupuku pääsee vaihtumaan sukkiksiin! 8----)

Vaikka toisaalta tykkään harjoittelupaikastani hullusti ja voisin vaikka jäädä sinne töihin loppuajaksi. >-<' Niinn ja sairaanhoitajaksi valmistuttuani hoitopukukin saattaa olla aika olennainen osa tulevaisuuden vaatetustani.... Noohh, eiköhän se siitä....~~

2 kommenttia:

  1. Mä olen sitä mieltä, että se otsatukka kannattaa jättää(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, jeps. Siihen ratkasuun mäkin aina lopulta päädyn! ^^

      Poista