keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Shirt And Pan

Hihhei! Elämäni on jatkunut jo kolmatta päivää uuden, mielenterveysharjoitteluni merkeissä! 8) Voin kertoa paikasta ja kokemuksistani sen verran, että olen tykännyt olla siellä aivan hurjasti, sillä henkilökunta on supermukavaa ja työ mielekästä! Olen alkanut jopa harkitsemaan mielenterveyden puolelle "suuntautumista", eli nykypäivänä sairaanhoitajauralla rarkoittaen sen ajan töitä hakemista. Aivan sikamakeeta hommaa, en malta odottaa tulevia viittä viikkoa! :----)

Yllä oleva upouusi neule tarttui matkaani visiteeraessani tänään kaupungin vaatepuljuja. Rahatilanne ei todellisuudessa antaisi periksi kuin pikkuisille kirpparireissuille, mutta oltuani tänään kerrankin keskustan kaupoilla, en osannut vastustaa kiusausta.

Huomio kaikki verkkasukkahousuhamsteritoverini! Lidlissä on parhaimmillaan meneillään verkkosukkisten myynti ja uskokaa tai älkää, 3,45 euron kappalehintaan! 8O Hamstrasin itse silmät kiiruen kaikkia kolmea mallia, sillä vastaavanlaisten yksilöiden hinta netissä yltää vähintäänkin sinne 15-euron luokkaan ja siitä ylös päin. Lidliin siis kaikki lajitoverini, hus hus!

Ja loppuun vielä muutama kiva kirpparilta löytynyt sisustusjuttuli!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti