torstai 14. maaliskuuta 2013

TUULETUS

No huhhuh!! Oon vieläkin aika euforisissa fiiliksissä eilisestä päivästä! Suuret jutut saattavat joskus johtaa suuriin onnistumisiin! Ensinnäkin sain mieletöntä palautetta aivan suunnattoman mukavalta harjoittelupaikan ohjaajaltani! :'> Koko paikka nyt itsessään jo on mitä mieluisin, mutta hyvän loppuarvioinnin kuuleminen tuo väistämättä hymyn kasvoille. Tänään olenkin osastollamme toisiksi viimeistä päivää ja innostuneisuuden ohella olo on siltikin melkoisen haikea. Onhan se hienoa saada pakettiin jälleen yksi harjoittelujakso, mutta toisaalta voisin olla siellä vielä toiset viisi viikkoa.

Toinen tuulettamisen aiheeni on se, että SAIN KUIN SAINKIN ENSI SYKSYKSI LASTENHARJOITTELUPAIKAN! 8-----))) Jännityksistäni huolimatta onnistuin lopulta varaamaan haluamani paikan ja olenkin tällöin lähdössä keskussairaalan lasten neurologiselle osastolle!! ^-^ Pohdin kauan mikä paikoista voisi olla se mieluisin, sillä vaihtoehtoja oli paljon ja kiinnostusta riitti niistä useampaan. H-hetkeksi oli kuitenkin valittava vain yksi ja päädyinkin lopulta valitsemaan neuron. Kyllä se vastasyntyneiden tehokin kieltämättä houkutti kovasti, mutta neuro vei lopulta voiton! \o/

Kolmas kohta eilisistä mielettömyyksistä oli illan superenerginen bändi-illan keikkamme! Omalta osaltani voin todeta jännityksen kadonneen heti lavalle astuttua. Sen sijaan oireilua kuitenkin oli havaittavissa mm. suun kuivumisessa, jolloin vesipullosta hörppäyksetkään eivät vieneet tuntemusta pois. Sellainen tietysti vaikeuttaa laulamista huomattavasti ja pitolihakset joutuvatkin silloin tuplasti suurempiin töihin. Olen kuitenkin tyytyväinen suoritukseen ja enemmän kuin tyytyväinen bändimme ensiesiintymiseen uudella pienemmällä kokoonpanolla. HYVÄ TYYPIT! MIELETÖNTÄ MENOA JÄLLEEN!!! 8)))Ei kommentteja:

Lähetä kommentti