perjantai 31. toukokuuta 2013

Eyes Behind Ties

Noniin! Vihdoinkin pääsen julkaisemaan nämä yli viikon vanhat asukuvani, nyt kun uusimpiakaan ei ole saatavilla. : DD Näissä kamppeissa taisin käydä tämän kevään viimeisellä laulutunnilla, viime viikon tiistaina. Niinkin lyhyessä ajassa lämpimät kesäkelit ovat nähtävästi muuttuneet entistäkin kuumemmiksi, sillä nyt en voisi kuvitellakaan käyttäväni tuolla helteessä pitkälahkeisia housuja! D8

Suomessa asuessa ei saisi valittaa niinkin harvinaisesta herkusta kuin lämmöstä, mutta pakko se on myöntää asteiden nykyisin yltävän oman sietokyvyn rajoille kun sisälämpötilakin näyttää kämpässämme olevan huikeat 27 astetta. Aamuheräämisetkään eivät ole mitään viehätyksen huippua, kun päivän ensimmäisenä tuntemuksena kokee olevansa uunissa paistettava joulukinkku...

Paahtumisen lisäksi tämänaamuinen olo oli muutenkin hieman surkea. Säryn lisäksi lihaksissa vaeltava voimattomuus sekä kuumeilua muistuttava liikuntakyvyttömyys pakotti aamupalan yhteydessä napsimaan särkylääkettä. :( Aika huono ajankohta tulla kipeäksi, kun huomennä pitäisi esiintyä ylppäreissä. Jos tosin jotain hyvää tästä täytyisi keksiä, niin onneksi ei tullut ostettua uutta juhlamekkoa, ehe ehe..

Katsotaan jos olo tästä vielä kohenisi. Mittarin mukaan minulla ei ainakaan ollut kuumetta, mutta toisaalta samaisen vehjeen mukaan normaali kehonlämpöni olisi 34 asteen luokkaa... Hmm..

Asukuvissa päällä pikkusiskolta saadut farkut ja muutama vuosi sitten kirpparilta löytynyt paita. En ole ertyisemmin farkkuihmisiä, mutta silloin tällöin saatan yllättää kanssaeläjiä sellaisilla. : D Aika huvittavaa muuten, kun suurin osa naisista päräyttää muut laittamalla juhliin hametta ja mekkoa, kun taas meikän kohdalla päräytys tapahtuu vissinkin päinvastoin housuilla. >.<' Ei silti, älkää huolestuko, en aijo lattaa näitä juhliin.

Ainiin, onnea muuten hirmuisesti kaikille vastavalmistuneille!! 8) Minäkin olisin ollut tänään yksi heistä, jos olisin jatkanut opintojani Nakkilan ammattiopistossa animaattorilinjalla. Jos hyvin käy oma valmistumiseni sairaanhoitajaksi kuitenkin tapahtuu vasta kahden vuoden päästä ellei myöhemminkin, niinkuin se monella opparin kanssa tuntuu venahtavan.

Iloisia kevään juhlia muillekin valmistuneita fiilisteleville ja mukavaa viikonlopun alkua! Bye<3

2 kommenttia:

  1. MISTÄ NUO AURINKOLASIT ON ANNA NE MULLEEEEE! <3_<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. >.< Ne on kyllä aika kivat! Taisin ostaa ne joskus h&m:stä tai seppälästä alehyllyltä tyyliin 2 eurolla. : D Ei vissiin hirveän monella samanlaista vaatemakua kuin itellä, kun parhaat jutut löytyy poistolooseista pilkkahintaan..

      Poista