torstai 8. elokuuta 2013

Sammunut Sumu Sinisellä SateellaNyt jo loppusuorallaan oleva, kesän vihoviimeinen vapaapäiväni töistä tarkoittaa kolmen työpäivän päästä alkavaa lomaa! ~u~'' Väsymyksestä huolimatta muutamat vikat päivät menevät ohi raivolla, vaikka kyllähän se kiukku unohtuu heti asiakkaan ensi kertaa päivän aikana kohdattuaan.

Aiheesta toiseen: kolmisen vuotta vanha Samsungini oli jo jonkin aikaa kettuillut minulle erinäisin tavoin. Viime viikon lopulla "kihlajaisvuosipäivämme kunniaksi" (=todellisuudessa vain siksi etten itse raaski) Mikko osti meikälle uuden kivan Samsungin, jossa on tuhannesti parempi kamera ja sikana enemmän toimintoja. 8) Huvittavinta on, että kaikista uuden luurin hienoista ominaisuuksista huolimatta vanha rakkineeni oli maksanut aikoinaan yli kaksinkertaisen hinnan tähän nykyiseen verrattuna! Niin se aika vaan kuluu ja elektroniikan hinnat todellakin laskevat ja menettävät arvoaan. Uusi kapulani on oranssipunainen sekä iskun- ja vedenkestävä! :) Nämä kuvitukset ovat peräisin siitä.

Vähän tämä on tällaista instagram-tavaraa, mutta toistaiseksi moisen asettaminen ja toimintakuntoon saaminen puhelimeeni on jostakin syystä epäonnistunut. :( Tänne siis random-kuva -vuodatusta.

Tuona iltapäivänä lähdimme pihalle ulkoiluttamaan Nanaa. Annettiin hänen mennä kerrankin melko vapaana, jätettyämme fleksi-hihnan maahan. Tulevaisuudessa ulkoilu voisi sujua miltei kokonaan ilman hihnoja, sillä nytkin Nana pysytteli hienosti meidän vierellä säntäilemättä ympäriinsä ja karkaamatta minnekään. :>

Tuotuamme Nanan takaisin kotiin päätettiinkin lähteä saman tien jonnekin syömään ja Rita's Place:n pizza tuntui oivalta vaihtoehdolta. Otettiin yksi pizza puoliksi ja omavalintaisiksi täytteiksi päätyivät tällä kertaa katkarapu, aurajuusto, herkkusieni, aurinkokuivattu tomaatti ja kebabliha. : DD Kombo saattaa vaikuttaa hieman omituiselta, mutta vakuutan sen olleen erinomaisen hyvää! Nykyisin otan lähes aina omat fantasia-täytteeni, sillä harvoin valmiiksi olevista vaihtoehdoista yksikään onnistuu vakuuttamaan enemmän kuin lemppariainesosani. >.<'Ruoan jälkeen päädyimme hengailemaan rakkaaseen kirjuriluotoon. Kyllä vain niissä lasten laitteissa voi olla aikuisellakin ihmisellä hauskaa! XD Erityisen siistiä on aina päästä siihen kahden hengen punaiseen keikkukeinuun, jossa pompitaan ja tönitään lentovauhtia. 8) Siinäkään meininki on tosin vahvasti riippuvainen kummankin osallistujan suunnilleen samanlaisesta painosta. Onneksi meillä kyseisen asian kanssa on ollut tuuria!

Uusi VALTAVA hiusdonitsi! Löysin tämän kirpparilta uutena paketissa neljällä eurolla, ja sen saa avattua isoksi pötköksi vieläkin juhlavampien kampausten tekemiseen. :) Väkersin tämän nutturan ennen yhtä iltavuoroa, enkä edes pysynyt laskuissa siitä, monto tukkakehua sinä päivänä sain! XD Kukaan ei myöskään ollut uskoa minun tehneeni nutturan itse, vaan kuvittelivat minun käyneen oikealla kampaajalla. :---DD heheh. Laajan pinta-alan vuoksi tämän teko tosin oli pikkuista donitsia hankalampaa, enkä ensi kerralla ilman hiuslakkaa edes onnistunut! D:

Kudontaa!!<3 Löysin taas kaupasta maailman ihanimman sävyisiä lankakeriä ja muistin joulun jälleen lähestyvän! >.<''' Lupailin kutoa ensi jouluksi ystäville villaisia lahjoja ja nyt niiden teon aloittamisen aika voisi olla koittanut. :3 Toivotaan että ehdin, varsinkin kun pohdiskelujen jälkeen lahjansaajien lista on mielessäni vain kasvanut. "Muttakun sekin on ollut niin kiva ja jäisipä hänellekin mukava muisto minusta...."

Eikä sitten enää muuta kuin uninen kuva aamutuimaan heränneestä bloggaajasta sekä lähempi kurkistus uuden puhelimen takakuoreen. Loppurutistukset töissä ja uuden viikon seikkailujen pariin! Heippa! :>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti