lauantai 3. elokuuta 2013

Violet And Violent

Heipparallaa! Tänään esittelyssä jälleen yksi uutuusvaate, nimittäin tämä mieletön mustavioletti tunika! *___* Olen ihastellut kyseistä yläosaa jo useasta EMP:n kuvastosta ja vasta tänä kesänä raaskin vihdoin tilata itselleni sellaisen. Suuren leveä kaula-aukko sekä etuosan erikoiset leikkaukset näyttivät mallikuvissa hyviltä, joten miksipä minäkin en voisi joskus ostaa jotain kalliimpaa, mutta todella sydäntä lämmittävää kivaa itselleni? Vaateshoppailut ovat viimeisten kahden ja puolen vuoden aikana muutenkin rajoittuneet minulla melko jyrkästi kirppareiden suppeaan valikoimaan, joten ehkä kerran kesässä voi hetken aikaa leikkiä prinsessaa ja saada juuri sitä haluamaansa. n_n

Siitä tulikin mieleen, tuo lähes jokaisessa kuvassa vilahtava olkalaukku on ostettu yli vuosi sitten Turun keskiaikamarkkinoilta. Maksoin siitä silloin muistaakseni huikeat viitisenkymmentä euroa, mutta kuten näkyy, yhä vieläkin kyseinen kassi pelittää moitteettomasti ja näyttääkin kaiken kukkuraksi täysin uudelta! Aito nahka taitaa käytössä muuttua vain paremman näköiseksi, mutta samanmoinen kestävyys koskee kaikkia laadukkaita tavaroita. Ikävän usein sitä joutuu tyytymään halvempaan, kun esimerkiksi vaatteiden kohdalla pidän erityisen paljon niiden vaihtelevuudesta.

Uuden yläosan kaveriksi puin tuolloin päälleni myös pienen mustan hameen sekä ikuisuuden vanhat, mutta uudelleen löydetyt, violetit korkkarit. Satuin näkemään joskus samanlaiset eräällä koulun vanhemmalla naisopettajalla, ja jostakin kumman syystä niiden käyttö on siitä asti vähentynyt. :----DD En ole mielestäni edes kovinkaan paha "samis-natsi", mutta samanlaisten vaatteiden tai asusteiden näkeminen iäkkäillä ihmisillä tuntuu kuitenkin jotenkin oudolta...? Onneksi näin ei ole käynyt minulle vielä kovin montaa kertaa.

EMP:n tilauksessa tuli näiden nähtyjen lisäksi vielä muutama uusi pukine, mutta niistä lisää myöhemmin, tulevien asukuvien parissa. Vaatteiden esittely henkarissa tai lattialla lojumassa on loppujen lopuksi varsin tylsää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti