torstai 20. helmikuuta 2014

Oral-B -vaihtopäiden Buzzador-arvostelu

Taas pitkästä aikaa pääsin mukaan Buzzadorin tehtäviini arvostelemaan mielenkiintoisia tavaroita! 8 )) Tällä kertaa arvosteluni kohteeksi osuivat Oral-B:n sähköhammasharjan vaihtopäät, enkä sähköhammasharjan aktiivisena käyttäjänä voinut olla yhtään innostuneempi kyseisestä kampanjasta! (Sitäpaitsi omat vaihtopäämme olivat juuri menneet niin vanhoiksi ja huonoiksi, että oli ihanaa saada uudet sellaiset käyttöönsä! hehe XD)

Saamiani vaihtopäitä on kolmea eri yllä näkyvää malllia, joilla kaikilla on hiemat erilaiset omat puhdistusominaisuutensa. Ylimmät niistä olivatkin minulle jo tuttuja ennestään, mutta alin Oral-B TriZone oli täysin uusi tuttavuus.

Kokeilin kaikkia vaihtopäitä tasapuolisesti ja johtopäätökseni on seuraavanlainen: TriZone-pää oli näistä kaikista minulle vähiten mieluinen ja kaksi puuta taas tasapuolisen hyviä. TriZone:n muoto ja sen tuoma "hento harjauskosketus" ei oikein sopinut minulle, medium-hammasharjoja suosivalle jynssääjälle. Sen jälkeen hampaisiin jäi yhä tietynlainen likaisuuden-tunne, ja jouduin pesaisemaan ne vielä kertaalleen tavallisella harjalla.

Toisaalta olen kuullut että melko moni taas nimenomaan tykkää pehmoisemmista harjoista, ja käyttää aina vain soft:eja. Sellaisille henkilöille kyseinen harjaspää olisi varmasti juuri se oikea. Itselleni lempparein oli ehkä 3DWhite, sen kumisen "kiillotus"-ominaisuutensa vuoksi.


Suhteeni sähköhammasharjaan on elänyt vuosien varrella lievää vuoristorataa. Toisinaan sen käyttö on tuntunut mukavalta tehopuhdistukselta, kun taas toisaalta ärsyttävältä ja työläältä. Erityisesti minua ärsyttää harjata hampaita huonosti ladatulla harjalla, jonka teho on juuri hiipumassa pois, jolloin hampaat joutuu vielä lisäharjaamaan tavallisella hammasharjalla. Juuri ladattu sähkis on puolestaan huikean freeshaava ja mukavan miellyttävä kokemus! :---) Muutama kuukausi sitten innostuin sähköhammasharjamme käytöstä aivan uudella tavalla, luettuani tutkimuksen niiden ehdottoman paremmasta puhtaustuloksesta tavalliseen hammasharjaan verrattuna.

Ainoana miinuspuolena sähköhammasharjan käyttämisessä on nykyäänkin se, että yhteisen sähkörungon käyttäminen on meidän taloudessamme hankalaa. Meillä kun on tapana mennä samaan aikaan nukkumaan, jolloin hampaiden pesukin tapahtuu yleensä yhtäaikaisesti... Tähän pienoiseen ongelmaan ollaan meillä päädytty siihen ratkaisuun, että minä sähköharjaan hampaani iltaisin ja Mikko aamuisin. : ) Näin ollen käytämme sekä sähköistä että tavallista hammasharjaa tasapuolisesti, mutta ainakin kerran päivässä molempien hampaat tulee puhdistettua teholla!

Sain testattavaksi myös Oral-B:n uutta Pro Expert -hammastahnaa. Valitettavasti herkästi suu-aftoille taipuvaisena henkilönä olen kokonaan siirtynyt apteekkien myymään Salutem-erikoishammastahnalle, joten kyseinen tuote ei oikein sovi minun päivittäiseen käyttööni. Mikon kokeilujen mukaan tahna on kuitenkin vaikuttanut hyvältä ja sopivan raikastavalta. : )

Tällaisia juttuja tänään. Kuvat ovat peräisin unohdetlta kameraltani, jotka ihana ystäväni pääsi kuitenkin lähettämään minulle sähköpostitse! n__n Luvassa on siis lähitulevaisuudessa myös materiaalia ystävänpäiväpirskeiltä sekä muita kameralla olleita fiilistelykuvia. Mukavaa päivänjatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti