torstai 27. helmikuuta 2014

Kevätmekkojen Huumaa

emp.fi
Toisinaan yllättyy itsekin, kun kevään odotuksen ja valon lisääntymisen myötä omille makumieltämyksilleen avautuu täysin uusia ulottuvuuksia! Uusimman EMP-lehden kolahdettua postilaatikkoon silmäni jälleen kerran kirkastuivat. Uusia ihania kevätmekkoja! Ja mikä kummallisinta, tykkäsin tällä kertaa myös sellaisista, joista en vielä joku aika sitten syttynyt ollenkaan. :'D Nykyisin silmääni miellyttävät mustien suruasujen lisäksi myös värit ja kuviot. Mikä tästä tekee yhä kummallisempaa, useammat niistä ovat sinisiä...?

Kuten kuvasta myös huomaa, värillisten kuvioiden ja kiemuroiden lisäksi uusimpia  (entinen vihastus, nykyinen ihastus) innostuksiani on myös galaksi-kuosi. En ole todellakaan pitänyt niistä kaikista legginsseissä sun muissa vilkuilevista överivärikkäistä ja ähkyreaktiota aiheuttavista avaruuksista, mutta hillityt kankaat ovat kääntyneet mielessäni hienoiksi! 8---) Yhä vieläkin kyseiset tähtioksennukset toisinaan muistuttavat mielessäni lapsuuden taivaskuvioisia pimennysverhoja, mutta pikkuhiljaa alan päästämään siitä mielikuvasta irti.
emp.fi
Vastapainoksi moiselle outoudelle ilmoitan kuitenkin yhä katselevani kuolaten myös näitä goottisia pitsi- ja niittiunelmia. n__n Eivät ne aivan yhtä keväisiä ole, mutta sopivat ainakin mihin vuodenaikaan tahansa.

Toistaiseksi kaikki mekkohaaveet jäävät osaltani kuitenkin vain haaveiksi, sillä vauvamahan kanssa en hetkeen yhteenkään niistä taida mahtua. : ( En myöskään halua hankkia mitään "sitten kun.." -vaatteita, sillä takaisin samaan ennen-kuntoon pääsemiseen saattaa mennä tovi jos toinenkin. Ikävä kyllä kroppani ei todellakaan ole samassa before-koossa kaksi viikkoa synnytyksen jälkeen -materiaalia, joten palautumiseen voi mennä aikaa.

Mutta sitä se kuitenkin on, suuresta elämän lahjasta on maksettava myös korkea hinta. Vaikka oman timmin kehon menettäminen tuntuu karulta, sen tilalle saama uusi "elämäntarkoitus" on ainakin minusta jotakin paljon suurempaa ja enemmän kuin mikään muu tavoittelemisen arvoista. :') <3 Se ei kuitenkaan tarkoita ettenkö aikoisi heti kesällä aloittaa Maria takaisin lähtökuntoon -projektia... : D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti