torstai 14. elokuuta 2014

Tui

Vastapainoksi edelliselle postaukselle haluan myös kertoa jutuista, jotka ilahduttavat minua juuri nyt. Olen iloinen, koska

...meillä on maailman ihanin uusi koti enkä ole vieläkään joutunut pettymään siihen!

...ystäväni näki paljon vaivaa ja laittoi pyykinpesukoneemme liitännän kuntoon.<3 Nyt voimme taas pestä pyykkiä! Eilisestä saakka olen pyöräyttänyt jopa kolme koneellista!

...tyttövauvamme on maailman ihanin ja kiltein vauva.<3 Vaikka hermostunkin helposti aiheettomien raivokohtausten johdosta, 95% ajasta en osaa olla ihastelematta miten suloisen, rauhallisen ja kauniin vauvan me Mikon kanssa saimmekaan aikaiseksi.<3<3

...kissame ovat sopeutuneet upeasti uuteen kotiimme sekä vauvaan! Vieläkään ei ole ollut yhtään tilannetta että minun olisi kissojen takia pitänyt huolestua tytön turvallisuudesta.

...voin nähdä nyt ystäviäni vaikka joka päivä!

...tilasin netistä vaikka mitä kivoja juttuja!! Kauan havittelemani Fjällravenin Kånken saapuu aivan kohta luokseni! Eikä pelkästään se perinteinen malli, vaan nahkayksityiskohtainen ja paremaa kangasta oleva! ^-^ Samoin tilasin eilen kaksi uutta hametta ja toivon vain että ne sopivat! :')

...Mikko tulee tänään kotiin!<3

...ilmat ovat viilenneet mieluisimmiksi.

...sain hoidettua tänään loputkin tärkeät neuvolahommat. Tilasin tytölle lääkäritarkastuksen, neuvola-ajan terveydenhoitajalle sekä jälkitarkastusajan itselleni.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti