lauantai 24. tammikuuta 2015

Treffi-ilta

Käytyämme alkuviikosta Raumalla moikkaamassa pikaisesti vanhempia, saimme yllättävän tarjouksen vauvavapaasta perjantai-illasta. Mikolla olisi lauantaina iltavuoro, mutta kyllähän se edeltävä ilta voisi siitä huolimatta venyä hieman pidemmäksi.

Eilen siis hoitoapu saapui noutamaan vauvan mukaansa, ja me pääsimme Mikon kanssa aloittamaan pikaisesti suunnitellun treffi-iltamme. Alustavasti ohjelmassa oli ainoastaan elokuviin meno, mutta hetken mielijohteesta päätettiinkin viettää parisuhde-iltaa pidemmän kaavan kautta. Ensiksi menimme Ravintola Torre:en syömään. Ennestään tuntematon paikka osoittautui nopeasti erittäin kelvoksi, saatuamme alkuruoaksi seisovan herrrrkullisen välimerellisen salaattipöydän antimia! Normaalisti laimeahkot ilmaiset alkusalaattitarjoilut olivat tuolla mielettömän maukkaita, ja sisälsivät paljon lemppariainesosia, kuten graavilohta, oliiveja, marinoituja hillosipuleita(?), aurinkokuivattua tomaattia, sienisalaattia, sipulirouhetta ja siemeniä perinteisten kasvisten lisäksi. Niilläkin vatsa olisi täyttynyt, mutta onneksi jätin tilaa tilaamalleni mehukkaalle pulled pork -burgerille. Punaviinikin maistui loistavasti, ja muistinkin että kotimme monta viikkoa tyhjänä olleet punaviinivarastot kaipaisivat pikaisesti täydennystä!

Paita-Lindex, Hame-H&M, Kengät-SkoPunkten, Laukku-Ois


Olimme varmuuden vuoksi varanneet ravintolaan kolme tuntia aikaa ennen elokuvan alkamista (klo 22), mutta syötyämme huomasimmekin meillä yhä olevan luppoaikaa ennen leffateatteriin menoa. Päädyimme Bar Kuka:an nauttimaan jälkiruoaksi yhdet irish coffeet ja kuuntelemaan (koh, ei niin meille mieluista) bändin live-esiintymistä. Juomien äärellä onneksi viihtyi ja aloimmekin muistella "niitä vanhoja hyviä aikoja" kun tuli tehtyä sitä ja tätä. Kellon lähestyessä kymmentä suuntasimme Finnkinolle katsomaan kaikkien kehumaa Interstellar:ia. Kolmen tunnin tauoton leffapläjäys siihen aikaan illasta arvellutti, koska ollaan nykyisin niin iltaunisia, mutta yllätykseksemme kumpikaan ei nukahtanut kesken. Ei edes pilkkinyt! Mystistä...

Ja mitä itse elokuvaan tulee, niin HUH-HUH! Melkoinen kokemus, tosiaan! Ei kyllä ollenkaan kaduttanut rahojen lahjalippujen käyttäminen sillä kokemus oli todellakin sen arvoinen. :) Muutama yksityiskohta jäi leffan juonesta kutkuttamaan "miten hän nyt sen muka tajusi" ja "ei tuo nyt noin voisi toimia", mutta kaiken kaikkiaan  mielenkiintoinen kokonaisuus ja pidin kyllä kovasti. :))

Tuntuu edelleenkin oudolta käydä jossain ilman vauvaa. Varsinkin katsottuamme edellämainittua perhekeskeistä elokuvaa oltiin kumpikin ihan "nyyh nyyh missä meidän vauva??" :'D Taikan piti palata kotiin vasta sunnuntaina, mutta olin niin ikävissäni että saimme hänet takaisin jo tänään. >.<' Yhteiset treffi-illat ovat kuitenkin niin huippuja ja parisuhdetta vahvistavia, että näitä pitäisi harrastaa enemmänkin. :')

2 kommenttia:

  1. Oli onnekas sattuma, että löysin tämän blogin! Itse asiassa löysin tämän, koska googletin "poikittaisspagaattia". :D Tosi kiva blogi! Kiinnostavia juttuja, joita lukiessa tulee hyvä mieli. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiva kuulla! :)) Hihii, itseasiassa on mitä mielenkiintoisinta lukea blogin tiedoista millä kaikilla mahdollisilla google-hakusanoilla tänne on päädytty! x) Yksi hulvattomimpia taisi olla tyyliin "lentoemäntä stay-upeissa", enkä mitenkään keksi miten kumpikaan sana voisi millään tavalla liittyä blogiini. :D

      Poista