keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Purjehditaan Puistoissa

Liityin facebookissa Turun alueen facebook -kirpputoriin päästääkseni eroon kaapin perukoilla pölyyntyvistä kamppeistani. Kävin muunmuassa eilen ja edellispäivänä keskustassa tapaamassa eräitä naisia kaupanteon merkeissä. Niin, tai siis OSTAMASSA HEILTÄ vaatteita.... Hmm, hyvä suunnitelma Maria, mutta tämä ei nyt ihan mennyt nappiin.

2nd-hand -kärpänen on puraissut meikäläistä pahemman kerran, ja on vain toivottava ettei koko taloutemme kaadu siihen että innostun haalimaan käsiini kasoittain "uusia" edullisia vaatteita. Onneksi edes osa säilytystilasta vapautui tulvivien kamppeiden tieltä, huonosta face-kirppis onnesta huolimatta, eilen kämpillemme saapuneiden ystävieni toimesta. Nyt pinkkeihin roskapusseihin pakkaamiani vaatteita on taas hieman vähemmän. Loput taidan kuitenkin joutua roudaamaan vanhempiemme luokse pikkusiskolleni sekä samassa kaupungissa asuvalle isosiskolleni pengottaviksi. :)

On muuten jännää, että ensin vanhoista vaatteistaan ei millään malttaisi luopua ja ensimmäisten pois annettavien vaatteiden karsiminen joukosta on aina kova pala. Kuitenkin kun ensiaskel on jo otettu, tulee tietynlainen kilpailuvietti löytää kaapistaan mahdollisimman paljon myytävää! Myös sitten kun vaatteet ovat jo erillisessä myyntikassissa, niitä ei todellakaan voi enää kelpuuttaa takaisin omaan kaappiin. :'D Kun on jo kertaalleen käynyt surutyön läpi, hyvästien jälkeistä paluuta ei vain ole! >.<


Paita-GinaTricot, Vyö-2nd hand, Hame-H&M, Sukkahousut-H&M, Kengät-2nd hand (skopunkten), Arskat-Lidl
Asukuvat ovat sunnuntaiselta Naantalireissultamme. Oli ihanan aurinkoinen päivä, vaikka meren läheisyyden vuoksi tuuli olikin melko voimakas. Teki mieli laittaa jotain kesäistä ja naisellista, sekä yhdistää kokonaisuuteen myös uusi punottu vyöni. 8) Nuo mustat kiilakorkoiset tennarit muuten sopivat asuun kuin asuun! Meilestäni ne tekevät tästäkin, muuten melko asiallisesta lookista astetta rennomman ja leikkisämmän. Lopputulos kun voisi olla aika nukkemainen, jos tennareiden sijaan jalassani olisivat vaikkapa mustat kiiltonahkaiset korkkarit.

Lähdimme Naantaliin melko ex-temporesti Mikon vanhempien pyydettyä meidät mukaan perinteisille venemessuille. Taika ei oikein tykännyt reissusta, kun piti koko ajan istua vaunuissa. Aurinkolasitkin olivat aivan tyhmät, samoin hanskat, vaikka sormia alkoikin palella jossain vaiheessa kiertelyä. Onneksi oli monta sylittäjää, koska hermot vaunuissa istuskeluut menivät lopulta totaalisesti. Isin suunnittelemat autopäikkäritkään eivät onnistuneet kuin viideksi minuutiksi, mutta päivän mittaan neiti alkoi olla niin väsynyt, että kiukkutuokion jälkeen vaunut kelpasivat nukahtamiseen. Sinä aikana muu porukka suuntasi tunnelmalliseen Merisaliin vetämään vatsansa täyteen makoisaa buffet-pöytää.<3 Nam!!!

Mites teidän viikonloppu meni? Entäs onko tärpännyt uusien edullisten vaatelöytöjen saralla? :----)

3 kommenttia:

  1. Yhyy odotin innokkaana kuvia siitä buffet-pöydästä xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaaaaaa :''D Emmää kehtaa kuvata ravintoloissa, varsinkaa silleen "kaikkien ruokia" eikä vaan omaa lautasta. xD Ehkä jos alkaisin blogata työkseni ni sit voisin harkita mukavuusalueen ulkopuolelle pakottautumista. :'3

      Poista