perjantai 8. toukokuuta 2015

Ratkaisujen Ratsastusta

Hyvää perjantaita! :) Meillä on tänään siivouspäivä ja illalla, jos ehdimme, lähdemme käymään Taikan kanssa Lastenmaailmassa Mehukatissa. Tyttö rakastaa siellä oloa, kun pääsee ryömimään ja telmimään vapaasti, sillä kaikki esineet ovat pehmustettuja ja vauvaturvallisia. :D Hänelle ensisijainen syy taitaa kuitenkin olla paikan värikkyys ja monipuolisten vempeleiden määrä: karuselleja, liukumäkiä, pallomeriä, suuria palikoita, leikkimökkejä, potkuauto ja niin edelleen. ^^

Huomenna lähdemme pariksi päiväksi Raumalle viettämään äitienpäivää. Jälleen sama jokavuotinen haaste, miten nähdä kaikki tarvittavat sukulaiset samalla kerralla. Niitä kun mellä on riittämiin, ihan vain vanhempiamme ja isovanhempiammekin ajatellen. Onneksi minun vanhemmilleni ei ollut niin tarkkaa vietämmekö äitienpäivää oikeana päivänä vai sitä edellisenä, lauantaina. Ennen sitä poikkeamme kuitenkin aamupäivällä vielä kaverin kakkukesteillä täällä Turussa! Hihii kakkua, omnomm!

Kävimme muuten eilen ensi kertaa Taikan kanssa yhdessä kuntosalillani! :) Taika ei arvatenkaan treenannut (heh), vaan pääsi kyseisen paikan lapsiparkkiin tunnin ajaksi. Olin arastanut Taikan hoitoon jättämistä vieraille tyypeille, mutta nyt vihdoin päätin kokeilla sitä Taikan ollessa nyt kuitenkin jo suhteellisen vanha. Ajattelin myös että mikään ei oikeastaan voi mennä pieleen, kun typyn vie sinne juuri päikkäreiltä heränneenä ja syötettynä. Hän ei myöskään juurikaan vierasta muita ihmisiä, joten äidin hetkellinen poissaolo ei tulisi olemaan enää tämän ikäisenä maailmanloppu.

Sinne minä hänet sitten jätin, 45 minuutin Easy Cycling -ryhmätunnin ajaksi. Joka hetki ajattelin miten hänellä siellä menee ja vilkuilin kelloa "joko kohta voin jo mennä hakemaan?" Palattuani lapsiparkkiin näin kuitenkin huojentavan näyn; Taika leikki rauhallisen ja kiinnostuneen oloisena petshopeilla (vai mitä ne sellaiset isopäiset muovielukat on?) yhdessä toisen pienen lapsen kanssa. Sitten lastenhoitaja tuli puhumaan minulle.

- OI JA TAIKA! En oo ikinä nähnyt moista!

Hämmennyin hetkeksi ja pelästyin jo hänen sanovan murulla menneen huonosti. Sitten hän kuitenkin jatkoi:

- En oo koskaan hoitanut niin hymyileväistä ja rauhallista lasta! Se ei vierastanut yhtään ja oli niin sosiaalinen! Leikki hienosti muiden lasten kanssa ja oli niin kivasti! Käykö hän jo hoidossa vai ootko hänen kanssa kotona? 

Vastasin että olen hänen kanssaan kotona, mihin hoitaja totesi entistä hölmistyneempänä: Siis ei ole todellista, sekin vielä! Ihan uskomaton lapsi!

T___T Yhyy, niin liikuttavaa kuulla että meidän pieni tyttönen on muidenkin mielestä ihana! Ehkä me tosiaankin ollaan onnistuttu (ainakin tähän asti) kasvattamaan hänestä hyvän ihmisen? :'')

Postauksen asukuvat ovat muuten vappupäivältä. Kuten kerroin aikaisemmin, Taika oli vappuna mummilassa ja meille oli tarkoitus tulla kavereita grillaamaan. Noh, loppujen lopuksi kukaan ei tullutkaan meille silloin vappupäivänä, joten lähdimmekin Mikon kanssa leffaan. Joululahjaksi saadut Finnkino-liput olisivat menneet kuudes päivä vanhaksi (emme tosin tajunneet sitä kuin vasta leffateatterissa), joten onneksi päätimme hyödyntää yllättävän kahdenkeskeisen illan kyseisellä tavalla. :) Tarjolla olevista vaihtoehdoista scifi-jännäri Ex Machina kuulosti eniten meidän tyyliseltä, eikä onneksi hieman ennalta arvattavasta juonesta huolimatta elokuvakokemukseen tarvinnut pettyä. ^^

Leffateatterista päästyämme päädyimmekin kotisohvan sijaan yksille huurteisille lasillisille. Woah! Olipas outoa ja virkistävää... Pitäisi kai enemmänkin viettää tämän kaltaisia kahdenkeskeisiä treffi-iltoja.

Kukkapaita-H&M, Neule-Lidl, Hame-H&M (2nd hand), Kengät-Spirit(2nd hand), Kaulakoru-Itsetehty
Niin ja loppuun vielä pari uutista. Ensin se huonompi.. Nimittäin niistä edellisessä postauksessa mainitsemistani tuholaisista selvisi, että meillä tosiaan on luteita. Ja niiden lisäksi myös joitakin museokuoriaisia? O_o Jälkimmäiset taisivat eksyä tänne erään vanhan peililipaston myötä, mutta luteiden alkuperä on yhä täysin mysteeri. Ruiskutettiin pari päivää sitten Raidia, mutta eilen ilmoitettiin asiasta myös talomiehelle. Viimeisestä puremasta on tosin jo useampi päivä aikaa, mutta siitä huolimatta lähiaikoina tänne saapuu jokin tuholaispartio. Saapi nähdä millaisia ohjeita he antavat ja millaisin toiminpitein mahdolliset loput ötökät aijotaan karkoittaa...

Ja lopuksi kiva uutinen. ME SAATIIN TOIVOMAMME KÄMPPÄ! ^-^ Nyt on siis varmaa että tosiaankin muutamme ennen heinäkuun alkua ja asiat alkavat vihdoin järjestyä. Olisi vielä jokunen paperihomma sekä joitakin järjestelyjä tehtävänä asian tiimoilta, mutta ollaan silti aika innoissamme että hommat alkaa hoitua ja edetä. :')

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti