perjantai 11. syyskuuta 2015

Maatuska Goes Metal

Hellou! Eilen ulkoilma muuttui yllättäen niin lämpimäksi että kylpyläreissun vuoksi sheivatut sääret oli pakko vilauttaa altaiden lisäksi myös päivän valoon! :D Lisäksi sain vihdoin postissa ebaysta tilaamani nahkaisen sydän-kaulapannan, joten sellainenkin piti sitten saada tungettua koipien kanssa samaan asukokonaisuuteen.

No siitä te sitten lähti! Heei, tätä hametta ei ole tullu käytettyä vähään aikaan! Tää on kyllä aika makkarankuori, täytyy laittaa sen kaveriks joku löysä paita... Miten olis tää uus kukkapaita? Joo! Mut hei, eihän se yhtään sovi tähän nahkaseen kaulapantaan! Paitsi että mitä jos tuodaan kokonaisuuteen vähän ryhtiä nahkaisella vyöllä?

Itse olin asuun erittäin tyytyväinen! Minusta oli suorastaan nerokasta (haha!) niputtaa panta ja vyö, eli nahka + hopea metalli, kokonaisuutta yhdistäväksi jujuksi! Lisäksi tuo kontrasti, jossa iloisen tyttömäinen kukkapaita saakin "kahleet" ja yhdistyy lievästi heavy metal henkisiin nahkahärpäkkeisiin, tekee mielestäni kokonaisuudesta mielenkiintoisen. 8) Kuitenkin kysyttyäni mielipidettä asustani Mikolta, tämä katsoi minua epäröivästi.

"Siis.. Ihan öö jees, mut..."

- Ai mitä mut??

"No siis.. Ei siinä asussa sinänsä mitää vikaa ole, mut öö musta noi jutut ei vaan oikee sovi niinku yhteen?"

- Ai mitenniin ei sovi?

"Miksetsä laittais tohon mielummi sen punotun vyön? Eiks se sopis paremmin?"

- Noku kato se on se JUJU että nää on vähän ristiriidassa! Siis tiäksä tulee semmonen hauska efekti, että vastakohdat täydentää.

"Öööm, no.. Emmä tiä"


En tiedä kummassa meistä sitten on sitä "vikaa", kun mielipiteet eroavat toisinaan niin suuresti. :'D Uskon kyllä ettei monikaan itseään tyylikkääksi tai persoonaalliseksi kutsuva tyylinainen pukisi päällensä näitä minun vermeitäni samalla tavalla, mutta minusta tämän kaltaiset, ehkä hieman nurnkuriset yhtälöt ovat juurikin niitä jännimpiä! Tuleehan nyt tuosta kokonaisuudesta kieltämättä ensivilkaisulla vähän hämmentynyt olo, mutta samalla sitä jää tutkiskelemaan ja katselemaan pidemmäksi aikaa!

Kuten olette jo saattaneet huomata, kovin yksinkertaiset ja "tylsän väriset" vaatteet eivät ole ihan meikäläisen heiniä. ^^'

Noissa kuteissa lähdettiin eilen Ruissalon kylpylään polskuttelemaan koko perheen sekä Mikon vanhempien kanssa. Voi että miten liikuttavaa onkaan katsella Taikan iloista veden läiskimistä! X) Tyttö ei juurikaan ehtinyt tekemään muuta kuin taputtamaan veden pintaa kaikkien naamoille ja naureskelemaan räkäisesti päälle, hahaa! :'D Oli myös ihanan rentouttavaa nauttia altailla siideriä sekä lämmitellä kosteailmaisessa saunassa (toisin kuin meidän taloyhtiömme sauna). Aluksi luulin kahden tunnin suunnitellun uintiajan olevan meidän poppoolle aivan liikaa, mutta lopulta aika menikin kuin siivillä ja jopa ylittyi!

Pulikoinnin jälkeen suunnattiin vielä kylpylän ravintolaan iltapalalle. Itse otin pienen lohisalaatin, kun taas muut aikuiset seuralaiseni valitsivat kanatäytteisen lämpimän club sandwichin. Iskihän siinä toki pienimuotoinen annoskateus, mutta oli kuitenkin mukavaa syödä iltasella hieman kevyemmin.

Muuten meille kuuluu hieman kiireistä. Siskoni tuli tänään kyläilemään viikonlopun ajaksi ja huomisen päivän sekä ylihuomisen aamupäivän aikana pitäisi laittaa kämppä kuntoon sunnuntaisen synttärikahvitteluni ajaksi. Lisäksi huomenna pitäisi hoitaa pitkän listan viikkoruoan ja synttäärileipomusten ostoksia, mikä käytännössä tarkoittaa ainakin parin tunnin reissua ruokakauppaan (ja tarvittavista aineksista takuulla osa kyllä unohtuu kaupan hyllyyn ja sitä joudutaan lähtemään hakemaan vielä erikseen...). Onneksi paikalla tulee olemaan apukädet, niin tavaran hakeminen voisi sujua edes hitusen normaalia sutjakkaammin. Ainakin teoriassa. :D

Huomiselle illalle olisi myös suunnitelmana eksyä käväisemään kaverin järjestämissä grillajaisissa, ja paistaa hiilillä myös mahdollisesti muutama makkara. Äääk kauheasti kaikkea! Ei saisi ikinä mennä valittamaan että elämä on muutaman päivän ajan ollut tylsää, koska sitten heti seuraavassa hujauksessa se muuttuukin mielettömän hetkiseksi seikkailuksi! xD Haha!

Vaikka jälleen kerran toistan itseäni, niin sellainen sopiva pieni kiire on minulle juuri sitä elämän parasta suolaa.<3 Tietysti siis mielellään sellainen, joka sisältää mukavia asioita eikä tylsää pakkopullaa. :')

Mitäs teidän viikonloppuun? ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti